Blir Brunner-importør

 
Blir Brunner-importørBildet: Alle Brunner-modeller leveres med enkel glass som standard og utbyggingsrammer i rustfritt stål, svart eller råstål.
A. Bergli AS har inngått avtale med Brunner GmbH i Tyskland om import og distribusjon av peiser med vannkappe i Norge.

- Brunner peiser er tysk kvalitet med høy virkningsgrad. Med en Brunner peis får du et møbel som gjør rommet komplett, både når det gjelde varme og design. Det er finnes flere modeller og størrelser å velge mellom; rettveggspeis, hjørnepeis, tunnelpeis, panorama peiser. 
De fleste arkitektene ofte velger peiser fra Brunner når de skal tegne en peis med sterk personlighet og særpreg, skriver A. Bergli AS i en pressemelding.

- Enten du velger en ren peisinnsats og får en arkitekt eller fagmann til å tegne omrammingen, eller du velger en av de ferdige peisløsningene, så er du garantert et topp resultat og varmekilde som sprer varme og gir en god trivsel. Modellene leveres med hevedør eller svingdør.

- Alle modeller leveres med enkel glass som standard og utbyggingsrammer i rustfritt stål, svart eller råstål. Dobbelglass leveres som tilvalg.

- Peisovn med vannkappe må kobles til en akkumulatortank på minimum 500 liter.  Energien/varmen som peisen produserer til akkumulatortanken leverer varme til både rom oppvarming og tappevarmtvann fra en spiral i tanken. Med en akkumulatortank kan man tilkoble andre varmekilder som f.eks solfangere, varmepumper eller el-kassett / dobbelbereder, heter det avslutningsvis i pressemeldingen fra A. Bergli AS.

Bildet: Vannmantlet peisinsats fra Brunner

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår