Blir det Hole-In-One på Våtromsdagene?

 
Blir det Hole-In-One på Våtromsdagene?Bildet: Deler av årets programkomite. Fra venstre: Johnny Almvang – ACC/Energicon AS, Svend Haugen – Norconsult AS, Bjørn Grimsrud – FFV, Øyvind Buset – Murermester, Tor Børre Mosland – Tekna, Cato Karlsen – FFV. (Andre, sterkt medvirkende programkomitemedlemmer, som hadde fortjent å være med på bildet: Dag Holtermann – Ansnes AS, Vidar Hellstrand – OBOS prosjekt, Nan Karlsson – Sintef Byggforsk, Johnny Fredriksen - AS Norsk Fagskole.)
I år er det 20 år siden Byggebransjens våtromsnorm ble utgitt første gang, og Fagrådet for våtrom ble stiftet. 3-4 april markeres jubileet med Våtromsdager på Quality Mastemyr Hotell.
Om sluket på drømmebadet er plassert, der FFVs sluklokalisator fra Våtromsdagene 2008 viser hvor det burde vært, kan være en stressende testopplevelse for utførende. 

– Sluket vil alltid stå sentralt på agendaen når Norges mest engasjerte badebyggere samles. Nå plasseres jo ofte sluket inntil vegg. Da er det å håpe at kompetansen hos dem som har planlagt og bygget badet, opplever at FFVs sluklokalisator faller til ro der. Og ikke midt utpå gulvet et sted, eller blir liggende dørgende stille på startpunktet i motsatt ende av badet. Vi ser fram til sterke følelser blant konferansedeltagerne når vi viser videoen, selv om odds nok tilsier at det denne gang blir Hole-In-One. 20 års erfaring tilsier det, sier daglig leder Cato Karlsen og faglig leder Bjørn Grimsrud til VVS-aktuelt.

FFV2.jpg  Bildet: - Blir det Hole-In-One på utførende Jørn Myklands bad? Havner FFVs sluklokalistor fra 2008, i år på Purus Line designsluket, nær vegg? Møter du opp på Våtromsdagene 2014, får du vite svaret, sier FFV`s presseansvarlig, Johnny Almvang. 

Hva? Er BVN blitt 20 år??
Parhestene i Fagrådet for våtrom(FFV) haster videre fra møtet i Programkomiteen. Det er mye som skal ordnes med til 20-års jubileumsutgaven av Våtromsdagene, som arrangeres hvert annet år. Programkomiteen for VD14 stiller riktignok ikke helt fulltallig denne dagen, men tungt nok til å gi programmet den tyngde og spenst som jubileumsarrangement fortjener. For når Sintef Byggforsk og FFV samarbeider om å feire bursdagen til sitt felles barn, Byggebransjens våtromsnorm (BVN), vil det gå vått for seg. Både på dag- og kveldstid, med bortimot Rorbustemning under middagen i salong Drøbak, på babord side

Ledige plasser?
Presseansvarlig og medlem av programkomiteen, Johnny Almvang, sier påmeldingstakten er i overkant av det den pleier å være.
– Ketchupeffekten har større odds for å inntreffe, enn Hole-In-One på badet. 100-150 konferansedeltagere vil derfor vende hjem fra Mastemyr med økt kompetanse, hyggelige minner og nye venner. Vi anbefaler sterkt å sjekke ut det spenstige programmet, hvor påmelding fremdeles er mulig. Du skal ikke se bort fra at det fortsatt er et par utstillerstands ledig også, sier Almvang. 

Oppfinnerkonkurranse
Ikke bare seriøse leverandører av godkjente våtromsplater stiller ut, men blant flere andre også en herværende toalettleverandør, Geberit, som sammen med FFV har lagt inn en oppfinnerkonkurranse i programmet: ”La ditt forslag til innbyggingsløsning for innbyggingssisterne bli ny BVN!” (Kan BVN-kravene til innbyggingssisterner forbedres?)
– Premien for vinnerforslaget er uavklart, men blir neppe en golfkølle. Uansett vil den hurtigarbeidende jury velge en vinner som får premien utdelt på dag 2 av konferansen. Det som imidlertid er klart allerede, er at sluklokalisatoren fra 2008 repeteres i jubileumsåret. Så har du mistet din, - meld deg på! Tenk å bli eier av FFVs jubileumssluklokalisator! Rundere blir den ikke før om mange år, smiler FFV`s presseansvarlig lurt.
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår