Blir ny CEO i SGI Compliance

 
Blir ny CEO i SGI ComplianceBildet: Lars Langseth (t.h) starter i stillingen som ny CEO i SGI Compliance AS. Han erstatter tidligere daglig leder Aun Heming Schøyen.
Lars Langseth starter i stillingen som ny CEO i SGI Compliance AS. Han erstatter tidligere daglig leder Aun Heming Schøyen.

Schøyen starter som Kommersielt Ansvarlig VA i Bergens selskapet W. Giertsen AS fra 1. august. 
Stafettpinnen overtas nå av Lars Langseth som starter i stillingen i juni måned. 

Lars Langseth kommer fra Fysiopartner AS som CEO. Lars har bred erfaring fra selskaper som leverer utstyr og tjenester til helse og andre nærliggende sektorer innen forebygging av plager og behandling av mennesker med helsemessige utfordringer. Langseth uttrykker at de områder som SGI Compliance representerer, også for fremtiden vil være veldig viktige og nødvendige for å sikre trygge og forebyggende omgivelser for alle mennesker.  Han ser derfor veldig frem  til å være med å utvikle selskapet i tiden som kommer. 

SGI Compliance er en uavhengig service- og kompetansebedrift innen vannbehandling, kjemisk rens og legionellakontroll. Selskapet tilbyr løsninger, service og rutiner for drift, kontroll og vedlikehold av vannsystemer, med fokus på optimal virkningsgrad og legionellatrygghet. Flere anerkjente nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere bidrar til å styrke selskapets bredde, kvalitet og responstid i hele landet.

SGI Compliance er i dag det ledende selskapet innen legionellakontroll i Norge og har i tillegg hatt en sterkt vekst innen vannbehandling og rens av lukkede væskebårne anlegg. 
Firmaet har et bredt tjenestetilbud og høy kompetanse. SGI foretar over 500 Risikovurderinger årlig, og har utført tusenvis av kartlegginger siden starten i 2005. 
Hovedkontoret ligger i Oslo, i tillegg til avdelingskontor i Bergen, Trondheim og Stavanger

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår