Blir ny distriktssjef i GK Inneklima

 
Blir ny distriktssjef i GK Inneklima
Robert Mentzoni Lund blir ny distriktssjef i distrikt Nord Norge nye bygg i GK Inneklima. Han tiltrer stillingen 1. februar.

Lund er utdannet VVS-ingeniør fra NKI (1995), og har lang erfaring som leder innen tekniske fag. Tidligere har han blant annet vært med på å bygge opp en avdeling i Hammerfest for Caverion (tidligere YIT). Lund har i tillegg erfaring som prosjektleder innenfor VVS-faget. Han går til GK Inneklima fra stilling som Eiendomssjef i Pellerin AS.

– Vi ser fram til å få Lund med på GK-laget. Distrikt Nord Norge nye bygg er en del av Region Nord som har 230 dyktige medarbeidere i 6 distrikter, 20 avdelinger og på 12 kontorsteder i fylkene Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. Lund er en resultatorientert og kompetent leder og lagspiller med et solid verdigrunnlag. Jeg er trygg på at han vil bidra til å løfte distriktet og regionen, sier regionsdirektør i Region Nord, Robert Walnum Skjervstad.

– Jeg ser fram til å bidra i den videre utviklingen av distriktet, sammen med dyktige ledere og medarbeidere, og gleder meg til å ta fatt på denne oppgaven, sier Robert Mentzoni Lund.

Lund tiltrer stillingen 1. februar og vil ha kontorsted i Tromsø.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår