Blir ny drifts- og vedlikeholdsleder i FLOW Trøndelag VVS

 
Blir ny drifts- og vedlikeholdsleder i FLOW Trøndelag VVSBildet: Stian Schjerve er utdannet rørlegger, FG 900 sertifisert, samt bedriftsøkonomi gjennom folkeuniversitetet.
Stian Schjerve er ansatt som ny leder for drifts- og vedlikeholdsavdelingen FLOW Trøndelag VVS AS.

Schjerve kommer fra stillingen som sprinkleransvarlig i samme selskap. Han vil fortsatt ha sprinkleransvaret i tillegg til avdelingslederrollen.

Schjerve er utdannet rørlegger, FG 900 sertifisert, samt bedriftsøkonomi gjennom folkeuniversitetet. Han har erfaring som prosjektleder i Sweco Trondheim og Caverion Trondheim, der han begge steder hadde fagansvar for sprinkler.

Han overtok den nye avdelingslederjobben 1. september.

- Det å få muligheten til å lede en så velfungerende avdeling med god kultur, som jeg selv har vært en del av de siste månedene, er en ære. Jeg ser frem til å utvikle denne avdelingen videre sammen med de andre dyktige og erfarne arbeidskollegaene, sier Stian Schjerve i en pressemelding.

Schjerve blir leder for 16 ansatte og en forventet omsetning på 40 millioner kroner i 2020.

- Vi har ambisjoner om å øke omsetningen i denne avdelingen med mellom 10-15% årlig. Det som gjør denne jobben ekstra spennende er at vi snart skal lansere vårt eget serviceprogram i FLOW, som i kaller «FLOW Signatur». Dette er noe som vil gjøre oss enda mer attraktiv for våre kunder og bidra til at vi får den veksten vi forventer de kommende årene sier Schjerve

- Stian har i løpet av kort tid i selskapet vist til gode resultater og har meget gode holdninger som gjør ham til en god leder sier Greif Sæther, daglig leder i FLOW Trøndelag.

- Stian vil også tre inn i ledergruppen i selskapet, og vil få videreutdanning innen ledelse gjennom interne rutiner i vårt styringssystem ISO 9001-2015 og gjennom FLOW Akademiet, sier Sæther avslutningsvis.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår