BNL og Fellesforbundet: - Vi skal snu hver stein

 
BNL og Fellesforbundet: - Vi skal snu hver stein
- Vi er i en krevende pandemi, og vi har stor respekt for at byggenæringen må ha smittevern som høyeste prioritert. BNL og Fellesforbundet tar ansvar og jobber nå sammen med å se på hvordan vi kan løse dette, sier Jon Sandnes, adm. dir. i BNL.

Den økte smitten i landet og blant arbeidsreisende ser vi på med største alvor. - Det er imidlertid ikke å unnslå at innstrammingene er krevende, sier Jon Sandnes, adm. dir. i BNL

BNL og Fellesforbundet setter seg nå sammen og ser på  hvordan vi skal holde hjulene i gang fremover.

- Vi vil snu hver stein. Samtidig jobber vi med å oppdatere våre smittevernsveiledere, og våre advokater svarer kontinuerlig på spørsmål fra medlemsbedrifter, sier Sandnes videre.

Mange bedrifter begynte å jobbe med ulike tiltak når det ble varslet endringer.

Et område som BNL og Fellesforbundet vil se på er blant annet midlertidige arbeidstidsordninger.

- Bedriftene i byggenæringen har helt siden pandemien startet tatt ansvar for å unngå smittespredning og holdt hjulene i gang. Vi ber regjeringen om at når store endringer skal gjennomføres så trenger vi en god prosess på forhånd for å få god etterlevelse av reglene.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår