Børsteløse motorer som standard

 
Børsteløse motorer som standard
SGP Armatec har i en årrekke vært ledende på det norske markedet for «slanke» viftekonvektorer. Nå blir disse utstyrt med energigjerrige, børsteløse motorer som standard.

– Produsenten er italienske Olimpia Splendid og vi har levert tusenvis av disse i mange år. Standardmodellen, som vi lagerfører i Asker, er nå oppgradert til en SL+ modell, sier Reidar Evensen, produktansvarlig i SGP Armatec.

– Med unntak av svært små kosmetiske justeringer er hovedforskjellen at vi nå benytter børsteløse motorer som standard. Det er stadig mer fokus på energivennlige klimaanlegg, og da er vi forpliktet til å bringe de mest energigjerrige viftekonvektorene på markedet. En børsteløs motor bruker noe mindre strøm enn en tradisjonell motor, spesielt på dellast.

– Vi bruker å dimensjonere våre viftekonvektorer for «medium» hastighet». Dette gjør vi fordi det sikrer kundene en kald returtemperatur, samtidig som kunden har mulighet til å løfte temperaturen i rommet raskt om en skulle ha behov for dette, fortsetter Evensen.

Enhetene fungerer både for varme og kjøleanlegg. For kjøling er enhetene fra fabrikk utstyrt med kondensplate for installasjon på vegg.

- Det er stadig mer fokus på energivennlige klimaanlegg, og da er vi forpliktet til å bringe de mest energigjerrige viftekonvektorene på markedet, sier Reidar Evensen, produktansvarlig i SGP Armatec.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår