Lanserer ny avtrekksluft varmepumpe

 
Lanserer ny avtrekksluft varmepumpe
Bosch Compress 4000 2.0 EW gjenvinner varmen fra ventilasjonsluften i huset til ny varme og varmtvann. Denne teknikken gir lave oppvarmingskostnader og et friskt innemiljø med effektiv ventilasjon. 

Avtrekksluft-varmepumpen er helt nyutviklet med lavenergikomponenter og et avansert styresystem (Bosch ProControl 600) som gir høy energieffektivitet. Den moderne konstruksjonen gir også lavere lydnivåer, mer varmtvann og en forenklet installasjon.

Compress 4000 2.0 EW er utviklet og laget for optimal energibesparing og oppfyller, alle kravene i ErP regulativet. Avtrekksluft-varmepumpen oppnår en årsvarmefaktor (SCOP) på 4,35 som gir en systemenergiklassifisering A+.

Avtrekksluft-varmepumpen er utstyrt med vår nyutviklede rustfrie spiralbereder med smart forbrukstilpasset varmtvannsproduksjon opp til 285 liter 40 ℃ tappevann i komfortdrift.

Varmepumpen har en oppvarmingseffekt på 1,5 kW og leveres med elpatron som kan gi varmetilskudd på opptil 9 kW.

Bosch Compress 4000 2.0 EW er en stillegående varmepumpe, 32 dB(A) på 1 meters avstand.

Denne varmepumpen er utviklet for å erstatte eksisterende eldre avtrekksluft-varmepumper uansett fabrikat, noe som gir smidig installasjon og større besparing. I kombinasjon med tilluftsaggregatet TA 450 får man et balansert ventilasjonsanlegg som oppfyller kravene for nye hus sier de i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår