Bravida kjøper Karlstads Processrör AB og styrker sin posisjon innen rørinstallasjoner

 
Bravida kjøper Karlstads Processrör AB og styrker sin posisjon innen rørinstallasjonerF.v. Mikael Nyberg, Fredrik Roxström, Per Djurholm, Stellan Lindqvist. Foto: Bravida
Bravida kjøper opp selskapet Karlstads Processrör AB og styrker dermed sin posisjon innen rørinstallasjoner til industrikunder i Karlstad og omegn. Selskapet har 35 ansatte og omsetter for rundt SEK 65 millioner årlig.

Karlstads Processrör AB har mange års erfaring i prosessindustrien og utfører oppdrag i hele Sverige. Selskapet utvikler kundespesifikke løsninger med fokus på rørmontering og installasjon i prosess- og energiindustrien.

"Karlstads Processrör AB er et veldrevet selskap som har eksistert i mange år og har en solid kundebase. Vi kjøper dermed nå en veletablert spesialisert virksomhet i Karlstad og omegn som vi ikke har hatt tidligere. Jeg er overbevist om at dette også vil ha en positiv innvirkning på vår øvrige forretningsvirksomhet i regionen", sier Stellan Lindqvist, regionsjef for Vänern-regionen i Bravida.

De nåværende eierne av Karlstads Processrör AB er Per Djurholm, Fredrik Roxström og Mikael Nyberg, som alle kommer til Bravida. Per Djurholm vil ha rollen som avdelingsleder og han kommenterer:

"Bravida er den rette matchen for oss fordi vi deler de samme verdiene og bedriftsfilosofien. Som et resultat av oppkjøpet vil vi bli en del av en større organisasjon med et bredere spekter av tjenester. Vårt fokus vil fortsatt være i industrisektoren og på profesjonell rørsveising. Vi ser frem til å bli en del av Bravida."

Karlstads Processrör AB og Bravida holder i dag til forskjellige steder i Karlstad, men planlegger å flytte inn i felles lokaler i fremtiden.

Bravida overtar som ny eier 1. juni 2022.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår