Bravida kjøper Plato AS i Sykkylven

 
Bravida kjøper Plato AS i Sykkylven
Bravida inngikk 22. oktober 2021 avtale om kjøp av 100 % av aksjene i ventilasjonsfirmaet Plato AS i Sykkylven.

Plato AS vil fra 1. november 2021 integreres i Bravida Norge AS.  

– Dette oppkjøpet styrker ventilasjonstilbudet i Midt-Norge, og gjør at Bravida kan levere de tre største fagområdene og dermed tilby tverrfaglige helhetsløsninger til våre kunder i samme geografiske område, sier regiondirektør for Region Midt i Bravida Norge, Petter Storhaug, i en pressemelding.

Plato AS er en ventilasjonsentreprenør basert i Sykkylven i Møre og Romsdal, med en mindre enhet i Ørsta. Firmaet ble opprettet i 1987 og har i dag omkring 21 medarbeidere og omsatte i 2020 for ca. 35 millioner kroner. Hovedvirksomheten er installasjon og service knyttet til ventilasjonsanlegg, varmepumper og blikkenslagerarbeid, hovedsakelig til privat næringsliv men også noe til privatkunder og offentlige virksomheter.

– Det har vært en spennende reise hit, og jeg gleder meg til utviklingen og fortsettelsen videre som en del av Bravida, forteller nåværende daglig leder, eier og gründer av Plato AS, Odd Arne Rønes.

Fra før tilbyr Bravida både elektro og rør i Ålesund, og oppkjøpet av Plato vil bli en ny avdeling i Bravida som fortsetter fokuset på ventilasjonsmarkedet i Møre og Romsdal.

– Vi er svært glade for å gjennomføre oppkjøpet. Det vil bidra til at vi i Bravida vokser og når våre ambisjoner om å bli en ledende leverandør, også av ventilasjonstjenester, sier administrerende direktør i Bravida Norge, Tore Bakke.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår