Britt Renée Melhus ny avdelingsleder i HRP

 
Britt Renée Melhus ny avdelingsleder i HRPBritt Renée Melhus er ny avdelingsleder for Digital og Teknisk ledelse i HRP Oslofjord.
Britt Renée Melhus er ansatt som avdelingsleder for Digital og Teknisk ledelse i HRP Oslofjord.

– Med henne føler vi oss trygge på at vi får en kvinne som kan fortsette byggingen av den raskt voksende avdelingen, sier direktør for Digital og teknisk ledelse i Oslofjord, Asle Kosbergløkk.

Melhus har en master i arkitektur fra NTNU, men sier hun tidlig i studiet fant ut at hennes interesse for byggebransjen ligger i samhandling mellom prosesser og samarbeid på tvers av ulike perspektiv.

– I praksis under studiet fikk jeg anledning til å jobbe med en utrolig dyktig prosjektleder innenfor VVS som åpnet døren for et teknisk univers. 

Jeg jobber aktivt i alt jeg gjør for å koble arkitektens helhetsperspektiv sammen med den praktiske og tekniske kunnskapen, for å skape de beste byggene, prosessene og omgivelsene, sier Melhus. Hun gleder seg til å ta fatt på lederjobben i HRP. 

- I en bransje som i stor grad er mannsdominert, opplever jeg HRP som et miljø som gjennomgående verdsetter personen du er og innsatsen du gjør, uten preferanse for hvilket kjønn, alder eller andre stereotyper du faller innenfor. Her er det personlige egenskaper, kunnskap og innsats som gjelder. Mengden og bredden kunnskap hos HRP er helt unik.

Selv har hun tatt steget fra en profesjon, over i en totalt annen profesjon, en vei som er hard å gå. 

– Dette har gitt meg erfaringer som mange andre fortsatt bare kan forelese om.

Mitt mål er å inspirere flere til å ha troa på at dette er mulig. Gjennom å forstå forskjellige typer kunnskap kan man overkomme selv de mest uløselige problemstillinger og ulikheter. Alt kan bli mulig om man er villig til å sette seg inn i flere perspektiv og utvikle forståelse for det ukjente, sier Melhus.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår