Brødrene Dahl AS kjøper Geosyntia AS

 
Brødrene Dahl AS kjøper Geosyntia ASBildet: Terje Ottesen (t.v.) og Torbjørn Lothe Vik
Brødrene Dahl AS har inngått avtale om kjøp av selskapet Geosyntia AS, med en årlig omsetning på 50 MNOK.

Geosyntia AS, som ble fisjonert ut av Geonor AS i 2009, er en landsdekkende leverandør av geosynteter og store rørkonstruksjoner i stål og plast. Selskapet er lokalisert med hovedkontor i Lørenskog og avdelingskontor i Stjørdal.

Geosyntia sine medarbeidere samlokaliseres hos Brødrene Dahl og blir en del av det sentrale VMT teamet. Daglig leder Terje Ottesen vil derfra lede nyopprettet enhet med navn BD GEOSYNTIA.

- Selv om Geosyntia nå blir en del av et større selskap, er målet å betjene eksisterende kunder med samme høye servicegrad. Vi ser fram til å dra fordeler av Brødrene Dahls velsmurte logistikkmaskineri. Geosyntia AS har stort fokus på gode tekniske løsninger i prosjektene, og skal oppleves som en støttespiller for kunder, byggherre og konsulenter gjennom hele prosessen. Selskapets brede produktsortimentet gjør at det alltid er mulig å finne gode kombinasjoner for et optimalt resultat, sier Ottesen i en pressemelding.

Torbjørn Lothe Vik, som leder Brødrene Dahl sin VMT-satsing, gleder seg til å få Geosyntia med på laget til Norges ledende tekniske handelsbedrift.

- Geosyntia AS har lang erfaring og høy kompetanse innen sine fagområder og kjøpet passer strategisk godt inn i satsingen til Brødrene Dahl om å være en komplett leverandør både over og under bakken innen Vann og Miljøteknikk (VMT). Vi ser frem til å kunne konkurrere om forestående oppdrag med spisskompetanse, et bredt og godt sortiment, og et av landets mest effektive og miljøvennlige logistikkoppsett, sier Lothe Vik avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår