Burdal blir Xylem-sjef

 
Burdal blir Xylem-sjefBildet: Arne Håkon Burdal. Foto: Bjørn Laberg
Xylem Water Solutions Norge AS har ansatt Arne Håkon Burdal (50 år) som administrerende direktør, og tiltrer 18. juni.

- Xylem er svært fornøyd med å få Arne Håkon Burdal som ny administrerende direktør i Xylem Water Solutions Norge. Burdal har solid erfaring fra å bygge og lede organisasjoner til å levere vekst og lønnsomhet. I tillegg har Brudal erfaring fra arbeid på nasjonalt og globalt nivå. Han har vist frem de egenskapene som trengs for å lede Xylem Norge i tiden som kommer, skriver Xylem i en pressemelding.

Burdal har mer enn 20 års erfaring fra ledelse innen salg og markedsføring i ulike selskaper som Electrolux, Barber International, Norsk Rør Allianse AS og senest i stillingen som Administrerende Direktør for Geberit AS.

- Med sin erfaring og bakgrunn har Burdal et meget godt utgangspunkt å lede Xylem Water Solutions Norge i en strategisk retning for å oppnå fremtidige suksess. Arne Håkon Burdal tiltrer stillingen 18. juni 2018, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

Om Xylem Water Solutions Norge AS:
Xylemer en del av det verdensomspennende konsernet Xylem Inc., et ledende globalt selskap innen vannteknologi. Varemerkene Flygt, Lowara og Godwin er godt anerkjente i markedet. Xylem leverer produkter og komplette løsninger for pumping av vann og avløpsvann, samt skreddersydde applikasjoner for industrien.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår