Business Controller

 
Business Controller
GK Inneklima AS styrker laget og søker en selvstendig og operativ Business Controller med god forretningsforståelse til sitt kontor i Trondheim.

Som Business Controller i GK vil du ha ansvar for å utøve god resultatstyring, samt skape verdi og bedret lønnsomhet i hele regionen. Til stillingen ligger også ansvar for å forankre og sikre at divisjonen overholder GK sine krav til compliance på alle nivå. Videre skal du i samarbeid med divisjonens- og selskapets økonomiledelse sørge for at regionen har strukturer, prosesser, og kompetanse som til enhver tid gir styring og kontroll med den økonomiske utvikling, samt sikre prosessetterlevelse. Stillingen vil rapportere til divisjonens økonomisjef.

Ønsket erfaring og kvalifikasjoner:

  • Høyere utdanning innen økonomi (master eller tilsvarende). Erfaring kan kompensere for manglende formelle krav.
  • Gjerne 5 års erfaring som Controller eller fra tilsvarende rolle.
  • Erfaring fra risikostyring med dokumenterte resultater.
  • God kjennskap til norsk regnskapsskikk og relevante regnskapsstandarder
  • Sterk system- og verktøykompetanse.
  • Erfaring fra bygg og anlegg med god forståelse og kjennskap til relevante kontraktstandarder, samt sterk forståelse for kostnads- og inntektsdrivere i entrepriser/serviceoppdrag er en fordel.
  • Gjerne erfaring fra ledelse av økonomifunksjoner.

Den rette kandidaten har en sterk analytisk og kommersiell forståelse, evner å bygge entusiasme rundt felles mål, samt lede medarbeidere og mellomledere gjennom endringsprosesser. Vedkommende må også ha gode språkferdigheter, både skriftlig og muntlig på norsk og engelsk.

GK Inneklima kan tilby deg en sentral stilling tett på vår kjernevirksomhet med varierte arbeidsoppgaver og gode påvirkningsmuligheter. Som ansatt i GK blir du en del av en ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkevarenavn og et solid tverrfaglig miljø. Du vil få konkurransedyktige betingelser og utviklingsmuligheter.

For nærmere informasjon om stillingen kontakt seniorrådgiver Nils Jørgen Tømmerås telefon 971 84 166 eller rådgiver Renée Davadi telefon 988 94 662. Alternativt kan økonomisjef Petter Johnson i GK Inneklima kontaktes på e-post petter.johnson@gk.no.

Arbeidssted: GK Inneklima Trondheim
Søknadsfrist: Snarest


Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår