Bygger med småhusfølelse på Kjelsås

 
Bygger med småhusfølelse på KjelsåsSju tomannsboliger skal bygges rundt et felles tun på Kjelsås i Oslo. Boligene skal få såkalte "Oslo-farger". (Ill: A-lab, illustrasjonene er laget av Rift).
AKTUELLE PROSJEKTER: Bergskogen Eiendom skal bygge sju tomannsboliger rundt et felles tun på Kjelsås i Oslo. Byggestart er nå i januar, og totalverdi er antatt å være 80-100 millioner kroner.

- Vi er glade for å vise oss konkurransedyktige også i denne type jobber, sier daglig leder i Consto Anlegg Nord, Fredrik Okkenhaug i en pressemelding.

- Skipnes er en solid og dyktig boligbygger som vi har god kjennskap til fra tidligere. Vi ser frem til samarbeidet, og å komme i gang med arbeidene, legger Okkenhaug til.

Prosjektet omfatter grunnarbeider inkludert vann og avløpsanlegg for 14 boliger, et lekeareal og ca. 130 meter vegbygging internt i boligfeltet. Oppstart vil skje i løpet av senvinter/vår 2020, og kontraktssummen er omkring 10 millioner kroner ekskl. mva.

I Narvik har Consto Anlegg Nord vunnet tilbudskonkurranse for Narvik kommune. På Fornes i Ballangen skal selskapet ha ansvaret for å etablere molo, flytekai og infrastruktur. Kontrakten utføres som totalentreprise, og arbeidene er planlagt utført mai - oktober inneværende år. Kontrakten har en verdi på omlag 27 millioner kroner ekskl. mva.

- Vi er svært fornøyde med kontrakten på molo og kai på Fornes. Vårt team i Narvik gjør en bra jobb og dette blir vår andre kontrakt i Ofoten. Det er et område vi ønsker å være tilstede i, så dette passer bra i forhold til vår satsing, sier Okkenhaug.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår