Bygger renseanlegg for Os kommune

 
Bygger renseanlegg for Os kommuneVeidekkes prosjektleder Jostein Veåsen (t.v.) og ordfører Terje Søviknes i Os kommune undertegner kontrakten.
Veidekke Entreprenør har skrevet kontrakt om å utføre grunn- og sprengningsarbeidene for det nye hovedrenseanlegget i Os kommune. Oppdraget er verdt 112 millioner kroner.

Oppdraget innebærer sprengning av adkomst, fjellhall og utslippstunnel på til sammen rundt 100.000 kubikkmeter fast masse (fjell). I tillegg skal Veidekke utføre grunnarbeid som masseutskiftning, planering og etablering av infrastruktur som grøfter og VA-anlegg på Ytre Moberg og i Greidalen.

– Dette er et viktig prosjekt for oss i Veidekke. I dagens tøffe marked er det godt å vise at vi nok en gang er konkurransedyktige på alt fra store komplekse samferdselsprosjekter som E-39, til de mer reinspikka fjelljobbene som denne. Dialogen med Os Kommune tyder på et konstruktivt og godt samarbeid, og gleder vi oss til å begynne med anleggsarbeidene, sier prosjektleder Jostein Veåsen i Veidekke.

Oppstart av byggearbeidene skjer i oktober og de skal avsluttes innen februar 2017. Kontraktssummen inngår i Veidekkes ordrereserve for annet kvartal.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår