Bygger skoler for 10 milliarder i Oslo

 
Bygger skoler for 10 milliarder i OsloDet satses på Oslo oppvoksende generasjoner. Undervisningsbygg bygger og rehabiliterer flere skoler de neste årene. Foto: NTB scanpix
Mandag inviterte Undervisningsbygg leverandørene til et informasjonsmøte om fremtidige skoleprosjekter i Oslo og hvilke krav markedet må forholde seg til. 40 interesserte leverandører var til stede for å høre om potensielle oppdrag.

Oslo vokser
- Vi planlegger skoleprosjekter for 10 milliarder kroner i perioden 2017 – 2020. Vi har strenge krav til miljøvennlige løsninger og ønsker å være et forbilde i bransjen for grønnere bygg, sier adm. direktør Rigmor Hansen i Undervisningsbygg

Oslos befolkning vokser stadig og behovet for flere skoleplasser er stort også i fremtiden.

- Vi har politikere som satser både på nye skolebygg og oppgradering av eldre bygg. Dette gir oss som byggherre god forutsigbarhet og gjør oss forhåpentligvis attraktive i markedet.

Informasjonsmøtet tok for seg 16 både større og mindre skoleprosjekter, diverse kapasitetsutvidelser og rehabiliteringsprosjekter.

Sammen om et seriøst arbeidsliv
- Vi ønsker en god dialog med bransjen og er spesielt opptatt av et seriøst arbeidsliv og arbeidet mot sosial dumping, sa juridisk direktør i Undervisningsbygg, Terje Stepaschko.

- Det betyr blant annet aktiv bruk av lærlinger og fagarbeidere i våre byggeprosjekter.

Undervisningsbygg har også innført bruk av HMSREG, et digitalt informasjonssystem som til enhver tid gir oppdaterte mannskapslister og hvilke firmaer som er inne på byggeplassen.

- Dette er et system vi har stor tro på og som vi regner med at entreprenørene vil hilse velkommen og bli en del av. Vi har også tro på at våre leverandører vil bidra til det grønne skiftet fordi alle ser ut til å se nødvendigheten av denne felles miljødugnad.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår