Bygger ut Ängelholm avløpsrenseanlegg

 
Bygger ut Ängelholm avløpsrenseanlegg
Ängelholm kommune har utnevnt AF Gruppen til totalentreprenør for ombyggingen og utvidelsen av Ängelholm avløpsrenseanlegg.

Oppdraget omfatter prosjektering og bygging av flere ulike deler og funksjoner i Ängelholm avløpsrenseanlegg. Kapasiteten til renseanlegget skal økes slik at Ängelholm skal kunne ønske flere nye innbyggere velkommen samt koble til de nye bolig- og industriområdene som planlegges.

I totalentreprisen inngår omfattende grunn- og fundamenteringsarbeider, byggearbeider, maskin- og prosessarbeider, el- og styringsarbeider samt VVS-arbeider. Arbeidet med prosjektering og planlegging innledes om en måneds tid, og det nye anlegget forventes å være ferdigstilt i slutten av 2019.

Prosjektet utføres som en totalentreprise og verdien forventes å beløpe seg til MSEK 119 ekskl. MVA.

- Dette er et stort og viktig oppdrag for AF Gruppens virksomhet i Sør-Sverige. AF Bygg Syd har bred erfaring fra komplekse vann- og avløpsprosjekter og prosjektet stemmer godt overens med vår kompetanse og kapasitet. Vi ser fram til et godt samarbeid med Ängelholm kommune, sier konsernsjef Morten Grongstad.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår