Byggesøknaden som guider deg i mål

 
Byggesøknaden som guider deg i målByggesakssjef Lise Budde og produktdirektør Frode Eek i Holte er meget fornøyd med lanseringen av Holte Byggsøk.
At søkers rolle i en byggesaksprosess er krevende, har vi i Holte hatt fokus på under utviklingen av Holte ByggSøk. Vi har deg og dine behov som søker i sentrum, og har laget en løsning som bedrer din rolle. Det at du skal få størst mulig verdi ut av løsningen har vært viktig for oss. Dataene er kanskje de samme, men verktøyet er nytt og helt unikt.

ANNONSE

Det finnes flere måter å sende inn byggesøknad på, både elektronisk og med papirblanketter. Felles for de fleste av disse er at de ikke gir søkeren god styring. Med Holte ByggSøk derimot, samles all dokumentasjonen på ett sted. I tillegg guider søknaden deg igjennom prosessen med enkel veiledning og smarte tips underveis. For å sikre at søknaden blir riktigst mulig, indikerer systemet gjennom symboler når det mangler informasjon. Feil og mangler som lett kan oppstå på blanketter på skjerm og papir lukes bord, og selve kvaliteten på søknaden heves.

En dynamisk prosess
Holte ByggSøk er dynamisk. Det betyr bl.a. flere muligheter for deg som søker til selv å styre informasjonsflyten og til å tilpasse data. Med denne logikken slipper du dermed å gå over til en manuell blankettløsning, selv om dataene ved første innsending viser seg å være feil eller mangelfulle. Du kan også velge å starte opp søknadsløpet i Holte ByggSøk midt i byggeprosessen, f.eks. kan du starte rett på søknad om midlertidig brukstillatelse, selv om de foregående delsøknadene ble sendt inn på annet vis.

Når du påbegynner en søknad er det kanskje ikke helt avklart om du skal sende inn en rammesøknad eller en søknad i ett trinn. Med Holte ByggSøk er det lett å endre dette underveis med et par tastetrykk.

Fullintegrert med Altinn
Holte ByggSøk er fullintegrert med Altinn. Dette gjør at de ulike aktørene kan signere sin dokumentasjon elektronisk ved pålogging med BankID, at søknaden og gjennomføringsplanen kan sendes digitalt til kommunene, samt at alt av nabovarsel skjer digitalt.

Holte ByggSøk gjør det også lettere å foreta oppslag tilbake i prosjekter hvis det dukker opp spørsmål, og det er enkelt å sende ut e-post fra systemet til de ansvarlige foretakene.

Frittstående modul i HoltePortalen
Holte ByggSøk er en frittstående modul i HoltePortalen. Den fungerer godt alene men snakker også med støttemoduler som f.eks. kontaktregister og ikke minst fellestjenester som er lagret på Altinn-plattformen.

Les mer om Holte ByggSøk her.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår