C·BATH – en ny baderomsopplevelse fra Cosentino

 
C·BATH – en ny baderomsopplevelse fra Cosentino
C·Bath er et nytt merke fra Cosentino og består at to konsepter – The Bathelier, et eksklusivt konsept skapt av anerkjente designere fra hele verden, og C·Bath Studio, Cosentinos egen visjon.

Mens kjøkkenet de siste årene har fremstått som episenteret for hjemmet og et sosialt og arbeidsmessig møtepunkt, blir baderommet i økende grad en sentral del av hverdagen vår. 

Kunst og design smelter sammen

Etter å ha vært en målestokk i flere tiår innen kjøkkensektoren, lanserer Cosentino nå sin mest ambisiøse satsing til dags dato innen baderomsområdet med sitt nye C·Bath-merke. En omfattende tilnærming til å omforme denne plassen for både private og offentlige prosjekter, og dra full nytte av allsidigheten til Cosentinos overflater og bruksområder.

C·Bath tilbyr en komplett og allsidig visjon av badet basert på innovasjon og bærekraft i utformingen av unike og personlige atmosfærer. Kreative miljøer hvor kunst og design smelter sammen, i en dialog mellom ikoniske stykker og Cosentino overflateapplikasjoner som kledning, gulv, benkeplater, dusjkar, servanter og møbler.

Les også: Nyheten Urban Crush fra Silestone® by Cosentino

The Bathelier, et eksklusivt konsept

Den opplevelsen av å se for seg et skreddersydd bad, hvor kunst, funksjonalitet og design går hånd i hånd, er på sitt beste i The Bathelier, C·Bath-serien som inneholder eksklusive miljøer og deler skapt av prestisjetunge designere fra hele verden. Kjente firmaer som Remy Meijers, Claudia Afshar, Daniel Germani, Colin Seah og MUT Design setter sitt personlige preg på dette utvalget av omfattende design og ikoniske gjenstander.

En portefølje av løsninger, med unike former, stemningsfulle teksturer og geometrier som kombineres sømløst, jevnt og skulpturelt. En gjennomgripende forandring som utnytter alle mulighetene og allsidigheten til de toppmoderne Silestone®-, Dekton®- og Sensa by Cosentino®-overflatene.

Les også:  Dekton® Pietra Kode omkoder klassisk italiensk stein

C·Bath Studio, Cosentinos egen visjon

Under det nye C·Bath-merket vil det multinasjonale også tilby sine egne romdesigner som inkluderer elementer fra sin portefølje av populære overflater og standardprodukter. Derfor vil Studio-serien omfatte alt fra vegg- og gulvkledning i forskjellige perfekt balanserte formater, farger og teksturer, til attraktive servanter og dusjkar, nøye utformet med stor oppmerksomhet på detaljer.

En allsidig løsning med høy estetisk og funksjonell verdi som gir løsninger når du leter etter det ideelle badet for enhver dekorativ stil. Derfor, sammen med skjønnheten og egenskapene til Silestone®, eller den høye ytelsen og allsidigheten til Dekton® med sine store plateformater, Optimma eller dens innovative 4 mm Slim eller Grip+, kommer C·Bath Studio med en rekke klare til- bruk elementer, som Evita, Marie eller Elegance servantmodeller og dusjkar som Wakka by Silestone® eller Gocce by Dekton®.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår