Canes AS kjøper ledende radiatorleverandør

 
Canes AS kjøper ledende radiatorleverandørBildet: Daglig leder i Canes AS , Erik Try og daglig leder i Encon AS, Erik Dahl Jensen feier sammenslåingen.
Canes AS styrker sin posisjon som leverandør av radiatorer gjennom oppkjøpet av Encon AS i Mars 2020.

Encon AS er en etablert aktør i markedet og en kjent leverandør av radiatorer og tilhørende produkter.

– Produktsortimentet til Encon passer godt inn i vår eksisterende produktportefølje. Oppkjøpet gjør oss til en solid leverandør innen radiatorer. Vi ser frem til å øke omsetningen av produkter fra Encon i tiden som kommer, sier Erik Try, daglig leder i Canes AS, i en pressemelding.

De ansatte i Encon AS, samt produktlageret, blir etablert som en avdeling av Canes AS på Romerike. Ved den nye avdelingen vil de ansatte fortsette å jobbe fokusert med de produktene de har lang erfaring med. Avdeling Romerike vil på sikt styrke arbeidsstaben og kundene vil merke en høyere aktivitet rundt omkring i landet.

- Kvalitetsproduktene Encon AS er kjent for vil fremdeles bære det samme merkenavnet. Produktene til Encon AS, samt kontaktinformasjon til ansatte, vil integreres i nettsiden til Canes AS på canes.no. Tjenestenivået Encon AS kan tilby kundene vil bli større når de ansatte blir en del av et større team i Canes AS. Vi gleder oss til å bli en del av Team Canes og den produktkunnskapen de besitter. Det engasjementet de ansatte i Canes viser for kundene og produktene, er en skikkelig energisprøyte, sier Erik Dahl Jensen, daglig leder i Encon AS.

Om Encon AS
Encon AS ble etablert i 1994 som en leverandør av ventilasjonsutstyr. Deretter gikk de over til produkter innen vannbåren varme, med takvarmepaneler som første produkt i 1996, etterfulgt av varmluftsporter. 1998 kom radiatorer og konvektorer inn i sortimentet. Siden den gang har Encon AS i hovedsak fokusert på dagens produktområder, som består av radiatorer, konvektorer, varmluftsvifter (aerotempere), luftporter og takvarmepaneler.

Om Canes AS
Canes AS er en helnorsk leverandør som leverer løsninger innen VVS og komfortgulv. Med 20 års erfaring, håndterer bedriften alt fra prosjektering og skreddersøm til ferdig produkt. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår