Canes med agentur på unike trinnlydsmatter

 
Canes med agentur på unike trinnlydsmatter
Canes AS fikk ved årsskiftet eksklusivt agentur på unike trinnlydsprodukter fra svenske Aprobo AB.

Canes AS har over flere år hatt et tett samarbeid med Aprobo AB om trinnlydsmatter av svært høy kvalitet. Ved at Canes AS nå har fått det norske agenturet på de unike mattene, vil fokus være at disse produktet nå blir enda mer synlig i det norske markedet.

– Produktene fra Aprobo oppfyller krav til trinnlyd der andre produkter ikke strekker til. Vi har brukt mye ressurser på å komme i gang med disse produktene i Norge. Nå gleder vi oss til å få dem ut i markedet, sier Sondre Try Aagesen, salgsansvarlig for gulvprodukter i Canes, i en pressemelding.

Unike trinnlydsprodukter
Hovedfordelen med produktene fra Aprobo, er at de løser trinnlydsproblematikk der det er liten byggehøyde og/eller veldig høye lydkrav. Der konkurrerende produkter kan bygge opp mot 40 mm, vil Aprobo bygge under 12 mm. De passer derfor godt både i nybygg og ved rehabilitering av eldre bygg.

Trinnlydsproduktene passer godt inn i de eksisterende og godt etablerte gulvløsningene til Canes. Produktene kommer i ulike varianter tilpasset forskjellige bruksområder og lydkrav. En av mattene kan legges rett under f.eks fliser. Øvrige matter kan enten legges under parkett eller i kombinasjon med avretningsmasse. Mattene kommer på levert på praktiske ruller og har derfor også en rask monteringstid.

Trinnlydsmattene er produsert av gummi og 70 % kalkstein, og kategoriseres som et miljøvennlig produkt. Materialsammensetningen gir en høy massevekt og derav en unik evne til å absorbere lyd.

– Produktene fra Aprobo passer godt både i nybygg og ved rehabilitering av eldre bygg. I nybygg av tre, der man har lette etasjeskiller, av enten massivtre eller tradisjonelt bjelkelag, er det vanskelig å tilfredsstille gjeldene lydkrav fra myndighetene. Her kommer virkelig Aprobo’s egenskaper til sin rett, sier Try.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår