Caverion kjøper Gascom

 
Caverion kjøper GascomBildet: - Basert på vår strategi om vekst, ser vi for tiden på flere mulige oppkjøp innen våre spesialfag, sier administrerende direktør i Caverion, Knut Gaaserud
Gascom er spesialister på prosjektering, montasje og service av gassanlegg hos både offentlige og private kunder.

Gass blir brukt av mange typer virksomheter, blant annet i industrien, oppdrettsnæringen, offshore, helsevesenet og innen forskning. 

- Med kjøpet av Gascom har Caverion foretatt et spennende oppkjøp i en spennende nisje. Caverion har høye ambisjoner, og ønsker å bygge kompetanse på dette og flere andre spesialområder, sier administrerende direktør i Caverion, Knut Gaaserud, i en pressemelding.

- Basert på vår strategi om vekst, ser vi for tiden på flere mulige oppkjøp innen våre spesialfag. Oppkjøpet av Gascom er et steg på veien i denne prosessen. Firmaet jobber i en spennende nisje, med levering av medisinske gasser til sykehus, omsorgsboliger og andre industrielle anlegg. Med Gascom om bord, ser jeg flere muligheter der vi kan utvikle og komplettere vår eksisterende rørkompetanse, sier Gaaserud.

Gascom ble etablert i 2007, og holder til i Strømmen utenfor Oslo. De er fem fast ansatte serviceingeniører, og har noe innleid hjelp i forbindelse med prosjekter. I 2018 hadde selskapet en omsetning på ca. 13 millioner NOK.
Daglig leder i Gascom, Eivind Utheim, har store forventninger til å bli en del av Caverion.

- Det å bli del av et stort selskap vil styrke kompetansen og leveringsevnen vår. Jeg tror vi har mye å tilføre Caverion når det gjelder spisskompetanse og kvalitetsløsninger på gass, sier han.

Utheim er en av gründerne av selskapet, og har vært med siden starten i 2007. Han er utdannet industrimekaniker, er spesialist på gass og sertifisert besiktningsmann for medisinske gassanlegg. Blant de ansatte er det sertifiserte sveisere og montører med både rørlegger- og mekanikerbakgrunn, og selskapet har sertifisert egne sveise- og loddeprosedyrer.

- Vi har samarbeidet med Caverion på flere prosjekter de siste årene, så vi kjenner hverandre godt. For oss er dette oppkjøpet en mulighet til å vokse, slik at vi har muligheter til å få flere store og spennende oppdrag, sier Utheim.

Caverion er en teknisk totalentreprenør, med ca. 2 600 medarbeidere i Norge fordelt på nesten 50 lokasjoner rundt om i landet. Caverion leverer alle tekniske fag, inkludert varme & sanitær, ventilasjon og klimaanlegg, elektro, kjøling, IKT og AV, sikkerhet, automasjon, industri og prosessanlegg og industrirør.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår