Caverion styrker satsingen på teknologifag

 
Caverion styrker satsingen på teknologifagBildet: Erik Melstrøm tiltrer stilling som direktør for teknologifag fra 1. oktober
Caverion ansetter Erik Melstrøm til nyopprettet stilling som direktør for teknologifag.

For å styrke satsningen på teknologifag som blant annet automasjon, kjøling, IKT & AV og sikkerhet ansetter Caverion Knut Erik Melstrøm til nyopprettet stilling som direktør for teknologifag fra 1. oktober 2019.

- Vi er en teknisk totalentreprenør med alle fag, og teknologifagene blir stadig viktigere for fremtiden. Skal vi fortsette å være kundens førstevalg for å digitalisere bygg, industri og infrastruktur er det viktig å styrke oss ytterligere på teknologifag, sier administrerende direktør for Caverion Norge AS, Knut Gaaserud, i en pressemelding.

Den nyansatte teknologidirektøren Melstrøm kjenner godt til Caverion, etter å ha vært i sikkerhet- og byggteknologibransjen siden 1991.

- Caverion har ikke vært synlige nok de siste årene innenfor sikkerhetsmarkedet, og det er det ingen grunn til at vi ikke skal være. Nå skal vi være tydeligere overfor markedet i å vise frem vår kompetanse. Vi er en av få leverandører innenfor teknologifag som har nasjonal leveranserekkevidde med nesten 50 lokale avdelinger fra sør til nord i hele landet, sier Melstrøm.

- Spesielt spennende er det at teknologifag er et satsningsområde for hele konsernet. Vi skal styrke oss enda mer ikke bare med folk og kompetanse i Norge, men også i de andre landene i Europa.

Noe Melstrøm husker godt er når han tapte en stor sikkerhetskontrakt til Caverion, mange år tilbake.

- Det var surt å tape den kontrakten, men gjennom overleveringen satt jeg igjen med et utrolig godt inntrykk av Caverion. Det var en god og redelig prosess, og jeg fikk faktisk høre av min tidligere kunde i etterkant at Caverions folk hadde snakket godt om oss til dem, at overleveringen hadde vært så bra. Jeg tenkte allerede da at Caverion virket som et bra selskap å jobbe for, redelige og flinke, sier han.

Det er særlig fokus på medarbeiderne som gjør at Melstrøm nå valgte Caverion.
- Det lønner seg å ta vare på medarbeiderne dine og investere i deres kompetanseutvikling. Da får du folk som leverer smarte løsninger til fornøyde kunder, avslutter den nye direktøren for teknologi i Caverion.

Melstrøm tiltrer sin stilling 1. oktober, og kommer fra stillingen divisjonsleder IKT i OneCo Technologies, og var tidligere Director of Operations for Stanley Security (Stanley Black & Decker inc.). Sikkerhetsfaglig og teknisk bakgrunn har han også fra Norges Bank Sikkerhetsavdeling.

Caverion er en teknisk totalentreprenør, med ca. 2 400 medarbeidere i Norge fordelt på nesten 50 lokasjoner rundt om i landet. Caverion leverer alle tekniske fag, inkludert varme & sanitær, ventilasjon og klimaanlegg, elektro, kjøling, IKT og AV, sikkerhet, automasjon, industri og prosessanlegg og industrirør.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår