Cersaie 2017 overbooket

 
Cersaie 2017 overbooketBildet: Det blir mye nyskapende å se også under årets Cersaie i Bologna, som i år åpner dørene for 35.gang. Foto: Odd Borgestrand
Er det mulig å bli mer enn utsolgt? Svaret er ja for Cersaie 2017 i Bologna. Nå har messa gjort det som mange flyselskaper bedriver, nemlig å overbooke.

Av Odd Borgestrand

Den 35.utgaven av Cersaie i Bologna arrangeres 25.-29.september, og VVS Aktuelt være tilstede og dekke de ulike begivenhetene også denne gang.

Cersaie har i år et utstillingsareal på 156.000 kvadratmeter. Nå er flere fellesarealer tatt i bruk for å dekke etterspørselen, og dermed er messeområdet overbooket med fire prosent, opplyser arrangørene.
Utstillere fra 43 land har meldt sin ankomst i år. Albania, Kroatia, Irland og Ungarn deltar for første gang.

Cersaie lover konferanser på høyt nivå med anerkjente aktører innen de ulike fagområdene. Her blir det spennende work-shops og en rekke live demonstrasjoner.  I år er en egen utstilling viet lys og design. Her blir det også gratis rådgivning til privatpersoner som besøker messa. Det blir egne pressekafeer med fokus på design, siste nytt på flismarkedet og selvfølgelig en rekke temaer innen arkitektur.

Keramiske fliser og baderomsinnredning er de to hovedområdene for årets messe. Som alltid presenteres nyheter fra viktige aktører, og i mange tilfeller er det i Bologna de siste trendene dukker opp. Denne gang vil det handle om trender fra alle verdens fem kontinenter.

Har du tips og ideer til artikler og reportasjer, kontakt vår medarbeider for avtale: odd@borgestrand.no

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår