Cersaie fokuserer på helse og skjønnhet i november

 
Cersaie fokuserer på helse  og skjønnhet i novemberBildet: Cersaie 2020 i Bologna flyttes til november, og arrangørene fokuserer på helse og skjønnhet under den 38.messa. Foto: Odd Borgestrand
Cersaie 2020 blir flyttet til nye datoer og vil ta i bruk et tryggere, mer engasjerende og mer internasjonalt utstillingsformat. Keramikk- og baderomsmessa avholdes dermed i Bologna Exhibition Center 9. til 13. november.

Av Odd Borgestrand

Alle avtaler som er gjort med foredragsholdere og utstillere er nå fornyet, og arrangørene ser fram til et globalt møte for alle som er opptatt av keramiske fliser, baderomsinnredning, design og arkitektur. Cersaie arrangeres i år for 38. gang.

Det er flere grunner til at messa er utsatt med 42 dager, skriver arrangørene i en pressemelding.

- Det faktum at vi må leve med COVID-19 i noen tid, gjør det viktig å ta i bruk europeiske protokoller for å holde utstillere og besøkende trygge under oppholdet i Bologna, sier Antonio Bruzzone, daglig leder for BolognaFiere.

- Vi forholder oss til både nasjonale og europeiske retningslinjer, samtidig med at vi jobber sammen med alle involverte institusjonene og fagforeninger for å bidra med støtte til selskaper under de  økonomisk tøffe tidene vi nå er inne. Vi har tro på en ny oppgang og økt konkurranseevne til våre nasjonale industrier, sier Bruzzone videre.

Cersaie har tidligere i år lovt en helt ny messehall, den nye hall 37. Da Coronoa-pndemien traff Italia med full tyngde ble alt av byggearbeider innstilt, men med en utsettelse av messestart til 9.november mener arrangørene at hallen vil stå klar.   Den tilgjengelige plassen i denne nye hallen gjør det mulig å omorganisere de forskjellige produktkategoriene da alt av baderomsinnredninger nå blir flyttet til hjertet av messeområdet. Det er ingen tvil om at arrangørene vil ha et betydelig sterkere fokus på bad enn tidligere, nettopp for å unngå stempelet «flis-messe». 

10 ledende internasjonale arkitektfirmaer får plass i den nye og meget innbydende hall 18 på Bologna-messa. Her settes det også av plass til ledende selskaper fra andre sektorer enn keramiske fliser og baderomsmøbler. Deler av Hall 18 døpes om til “Contract Hall”, og arrangørene tror dette blir det nye attraksjonssenteret for utstillere og besøkende på Cersaie 2020.

For årets Cersaie er messetittelen endret til valgte vi tittelen "keramikk, design og arkitektur  i et helsemessig perspektiv", sier styreleder for keramikkindustrien i Italia, Giovanni Savorani.

- Vi ønsker at det skal være den første internasjonale begivenheten i sektoren som henter lærdommer fra nødsituasjonen og tenker nytt når det gjelder arkitektur og boligdesign. Nå kobler vi helse og skjønnhet sammen for første gang. Samtidig må Italia gjøre en samlet innsats for å formidle sikkerhetsbildet som er nødvendig for å gjenoppbygge starte vår bransje, sier han.

Byggfakta/VVS aktuelt planlegger å delta også under årets messe.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår