Cersaie leverer - men lite innovativt

 
Cersaie leverer - men lite innovativtBildet: Salgssjef Søren Brøndum Knudsen (t.v.) og markedsansvarlig i Purus, Jarle Ørnebo er på plass i Italia
Purus er igjen på Cersaie messen for å fange opp de nyeste trendene innen baderom. Sammen har de tatt med seg en delegasjon fra baderomskjeden VB.

Av Odd Borgestrand

Cersaie har som mål å vise frem de nyeste trendene innen baderomskomfort, innovasjon og funksjonalitet. Badet er det mest intime stedet i huset og det legges ekstra vekt på velvære og helse.

- Vi hadde forventet mer fokus på ecodesign og energieffektivisering. Men det er helt klart at trenden vi så i fjor hvor naturen og naturfarger preger baderomsestetikken har ytterligere forsterket seg, sier salgssjef i Purus, Søren Brøndum Knudsen til VVS aktuelt.

Markedsansvarlig i Purus, Jarle Ørnebo, savner mer gode tekniske baderomsløsninger

-  Vi har sett at bevisstheten rundt gjenvinning og vannbesparelse ikke har kommet helt frem i nye innovative produkter. Til gjengjeld er funksjonalitet satt høyt i fokus. Det skal være stilren, minimalistiske former som skal være praktiske og enkle med tanke på rengjøring, sier Ørnebo.

- Farvene er mer duse og eksotiske enn tidligere. Matt svart og gull står sterkt. Matchene men ikke skrikende farver preger baderommet med fliser ofte i ulike naturlige steinfarger legger Søren til.

Cersaie messen i Bologna, Italia er største i Europa på sitt slag. Den går over 5 dager med over 600 utstillere, over 60.000 besøkende fordelt på 150.000 m2 areal med utstillinger.

Under følger noen smakebiter fra årets Cersaie-messe. Alle foto: Søren Brøndum Knudsen:

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår