Classic eller Comfort?

 
Classic eller Comfort?
Med lanseringen av AquaClean Mera satte Geberit nye standarder både for hygiene og komfort. Dusjtoalettet er nå tilgjengelig i to modeller: Classic og Comfort.

Dusjtoalettet AquaClean Mera kjennetegnes av førsteklasses materialer, myke linjer og sømløse overganger. Alle strøm- og vanntilkoblinger er skjult i toalettskålen. Dusjfunksjonen er en viktig funksjon i alle dusjtoaletter, og AquaClean Mera tilbyr en revolusjonerende innovasjon på dette området. Den spesialutviklede og patenterte WhirlSpray-dusjteknologien med to dyser sikrer målrettet og grundig, men samtidig spesielt skånsom rengjøring. En annen fordel er den kantløse konstruksjonen og den særegne asymmetriske utformingen innvendig, hvor den innovative teknologien TurboFlush muliggjør ren og støyfri spyling.

Geberit AquaClean Mera er nå tilgjengelig i to modeller: Classic og Comfort. Mera Classic har blant annet et effektivt luktavsug og en brukervennlig fjernkontroll som gjør det enkelt å stille inn dusj- og tørkefunksjonene etter eget ønske. Comfort-modellen tilbyr noen tilleggsfunksjoner: et diskret orienteringslys, et toalettlokk som åpnes og lukkes automatisk samt toalettsete med oppvarming. Alle disse funksjonene aktiveres av en avstandsføler.

Dusjtoalettene Geberit AquaClean Mera Classic og Geberit AquaClean Mera Comfort fås kjøpt hos din lokale forhandler.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår