Comfort-Kjeden lanserer inspirasjonsmagasin

 
Comfort-Kjeden lanserer inspirasjonsmagasinBildet: Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør, (t.v.) og Anette Roksti, markedsansvarlig i Comfort-kjeden.
Comfort-Kjeden ønsker å inspirere nordmenn til å bygge drømmebadet med sitt splitter nye magasin.

– Målet med inspirasjonskatalogen er å vise muligheter og fremheve Comfort-Kjeden som det tryggeste valget når det gjelder bad. Vi ser at mange i en oppussingsfase ønsker inspirasjon, informasjon om prosessen og tips og råd, sier Anette Roksti, markedsansvarlig i Comfort-Kjeden, i en pressemelding.

- Med magasinet vil vi vise vår kunnskap og kompetanse, og vi har løftet frem flere Comfort-forhandlere som gir tips til hva det er viktig å tenke på når du skal pusse opp badet. Magasinet passer perfekt for de som skal pusse opp, ønsker inspirasjon eller bare elsker interiør, sier Roksti.

Drømmebadet

Inspirasjonsmagasinet erstatter den tradisjonelle produktkatalogen til Comfort-Kjeden.
– Vi vet at mange finner inspirasjon til drømmebadet på blogger, Pinterest og i interiørmagasiner. Vi håper at inspirasjonsmagasinet kan gjøre oss enda mer aktuelle for kundene når de er helt i startfasen med å finne drømmebadet. Det er helt klart en fordel at kundene kommer til oss så tidlig som mulig når de skal pusse opp eller renovere badet. Kunden kan få informasjon om de nyeste trendene, og samtidig få faglige råd om hva som er mulig å få til, sier Kari Øgle Kjensberg, administrerende direktør i Comfort-Kjeden.

Noe for alle

– Det er kostbart å pusse opp eller renovere baderommet. Det er derfor ekstra viktig å vite at de valgene man tar nå også fungerer om noen år. Vi håper magasinet kan bidra til at kundene våre finner inspirasjonen til sitt nye drømmebad, som de vil være fornøyde med i mange år fremover, sier Roksti.
Gode råd er heller ikke bare dyre i det nye inspirasjonsmagasinet.
– Du finner også tips og råd for rimelig fornyelse av baderommet. Nye håndklær og annet tilbehør løfter badet på en rimelig måte, forteller hun.

Slår på stortrommen

Inspirasjonsmagasinet blir tilgjengelig i alle Comfort-Kjedens butikker. Etter hvert vil det også bli mulig å bestille magasinet gratis hjem til seg via Comfort-Kjeden sine nettsider, eller ved å sende en mail til marked@comfort.no. Du kan også bla i den digitale versjonen av magasinet på comfort.no.
Magasinet lanseres med brask og bram under Comfort-messen tirsdag 11. februar. Tema for årets Comfort-messe er kompetanseheving i alle ledd. Comfort-Kjeden er kjent for sine spenstige messer, og årets tema er «skole». Dette tas blant annet ut gjennom klasserom-utformede stands, timeplaner til messedeltagerne og et avsluttende skoleball på kvelden hvor «skolens» konge og dronning skal kåres.

– Vi vil skille oss ut i markedet, være en inspirasjonskilde og vise kompetansen i Comfort-Kjeden. Hos oss blir du godt ivaretatt og vi aspirerer etter å være det tryggeste valget for forbruker og for bedrifter, sier Kari Øgle Kjensberg.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår