Comfort styrker seg i proff-markedet

 
Comfort styrker seg i proff-markedetBildet: Ole Helge Rønning fra Statsbygg. Odd Arne Gresseth fra HENT. André Granvold fra Comfort Oppdal, Jarle Amble fra Comfort. Foto: Anne Skjøtskift
Rørleggerkjeden Comfort tar opp kampen med de store kjedene i proff-markedet, og tar strategiske grep for å vokse ytterligere i dette segmentet.

– Vi lanserte nylig egne nettsider for proff-markedet, og har planer om flere spennende markedsaktiviteter rettet mot dette markedet, og andre som forholder seg til teknisk rørleggervirksomhet, sier teknisk fagsjef i Comfort, Jarle Amble, i en pressemelding.

Viktige grep
Amble forteller at dette er viktige og tidsriktige grep for å styrke rørleggerkjeden Comfort i proff-markedet.

– Proff-markedet utgjør allerede en stor del av omsetningen til Comfort, likevel er det overraskende få som kjenner hele bredden i våre medlemmers kompetanse på dette området. Vi ønsker å bli sterke i konkurransen med de store. Større prosjekter gir medlemsbedriftene våre trygghet for sysselsetting og inntjening, sier teknisk sjef i rørleggerkjeden Comfort, Jarle Amble.

Fra A til Å
Comfortbutikken Rørsenteret AS på Oppdal var med da Norsk Helsearkiv nylig sto ferdig på Tynset.

– Norsk Helsearkiv er et godt eksempel på hvordan Comfort brukes både som rådgiver og operativ partner i større byggeprosjekter. Comfort bidro som rådgivere under forprosjektet av anlegget, og har levert alt fra varme og kjøling, sanitæranlegg, sprinkel og avanserte slukkeanlegg i arkivet, sier Amble. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår