Comfort styrker seg i proff-markedet

 
Comfort styrker seg i proff-markedetBildet: Ole Helge Rønning fra Statsbygg. Odd Arne Gresseth fra HENT. André Granvold fra Comfort Oppdal, Jarle Amble fra Comfort. Foto: Anne Skjøtskift
Rørleggerkjeden Comfort tar opp kampen med de store kjedene i proff-markedet, og tar strategiske grep for å vokse ytterligere i dette segmentet.

– Vi lanserte nylig egne nettsider for proff-markedet, og har planer om flere spennende markedsaktiviteter rettet mot dette markedet, og andre som forholder seg til teknisk rørleggervirksomhet, sier teknisk fagsjef i Comfort, Jarle Amble, i en pressemelding.

Viktige grep
Amble forteller at dette er viktige og tidsriktige grep for å styrke rørleggerkjeden Comfort i proff-markedet.

– Proff-markedet utgjør allerede en stor del av omsetningen til Comfort, likevel er det overraskende få som kjenner hele bredden i våre medlemmers kompetanse på dette området. Vi ønsker å bli sterke i konkurransen med de store. Større prosjekter gir medlemsbedriftene våre trygghet for sysselsetting og inntjening, sier teknisk sjef i rørleggerkjeden Comfort, Jarle Amble.

Fra A til Å
Comfortbutikken Rørsenteret AS på Oppdal var med da Norsk Helsearkiv nylig sto ferdig på Tynset.

– Norsk Helsearkiv er et godt eksempel på hvordan Comfort brukes både som rådgiver og operativ partner i større byggeprosjekter. Comfort bidro som rådgivere under forprosjektet av anlegget, og har levert alt fra varme og kjøling, sanitæranlegg, sprinkel og avanserte slukkeanlegg i arkivet, sier Amble. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår