Coor og Dokumentert samarbeider

 
Coor og Dokumentert samarbeiderBildet: Fra venstre: Anders Sandmæl, Ole Tettenborn og Thomas Lind
Coor Service Management AS har inngått en rammeavtale med Dokumentert AS om FG kontroll og vedlikehold av sprinkleranlegg.

Dette inkluderer også kurs og kompetanseheving i forhold til sprinkler og andre branntekniske installasjoner. Coor er en av Nordens ledende Facility Management (FM) leverandører og tilbyr samtlige servicetjenester som kreves for at et selskap eller offentlig virksomhet skal fungere godt og effektivt.

Bedriften tilbyr tjenester og kunnskap innen de tre hovedområder:

• Eiendomsservice
• Kontortjenester
• Strategisk rådgivning

Coor har kunder fra de største private og offentlige virksomhetene, til små virksomheter som trenger støtte med enkelttjenester. Coor Service Management ble etablert i Norge i 2004 og har i dag omkring 1800 ansatte og omsetter for ca. 2 milliarder.

- Vi skaper løsninger for næringsbygg og kontor som gjør at våre kunder kan konsentrere seg om å utvikle sin kjernevirksomhet. Når vi påtar oss forvaltning og drift av eiendommer for våre kunder stiller det krav til oss i Coor, men også våre leverandører. Brannsikkerhet er et viktig og komplisert fagområde hvor mange eiere og leietagere har behov for faglig bistand. Det er et fagområde som naturlig inngår i det arbeidet vi utfører og ivaretar for våre kunder. Det er både i forhold til de krav myndigheter og forsikring har til bygningseier, men også det ansvar driftspersonell har i hverdagen når det gjelder brannsikkerhet. Derfor er denne avtalen med Dokumentert et spennende og viktig bidrag i denne sammenhengen, sier teknisk sjef i Coor Service Management, Thomas Lind, i en pressemelding.

- Vi har stort fokus på kvalitet, vi jobber for å få en kontinuerlig forbedring, utvikling og kompetanseheving. Vårt driftspersonell får på denne måten økt sin kunnskap om sprinkler. Ikke bare ved at det utføres en kontroll av sprinkleranlegget, men de får økt sin kompetanse om hva de skal gjøre for å sikre at sprinkleranlegget har en riktig funksjon. Det gjelder både i forhold til ettersyn som de skal utføre men også hva leietagere og entreprenører gjør som kan påvirke sprinkleranlegget sin funksjon. De har en viktig funksjon i hverdagen, for kontroll av sprinkleranlegget utføres tross alt kun en gang i året. Dokumentert har vist at de er innovative og kunnskapsrike. Dette passer godt inn i hvordan vi i Coor skal utvikle oss og hvordan vi ivaretar våre kunder på en seriøs og kostnadseffektiv måte, sier Thomas Lind.

- Vi er veldig stolte, ydmyke og takknemlige for denne avtalen. Coor service management er en stor og viktig kunde for oss. FM velges av stadig flere eiere bl.a. fordi det stilles større krav til kunnskap i forhold til drift og forvaltning av eiendom. Det å utføre oppdrag for Coor, og dermed mange forskjellige eiere, innebærer et stort mangfold i eiendommer, bruk og geografi. Coor stiller høye krav til oss, for å sikre at vi ivaretar Coor sine forpliktelser og dermed også eier sitt ansvar og forpliktelser. Vi skal bidra til å heve kompetansen samt bidra til en kostnadseffektiv drift og forvaltning av sprinkleranlegg. Vi har et godt samarbeid med andre ledende eiendomsselskaper, driftsorganisasjoner, forsikring, brannvesen, brannrådgivere og andre med brannteknisk kompetanse. Derfor er det arbeidet vi utfører, den dokumentasjon vi leverer, i tillegg til en vanlig FG rapport, forankret og anerkjent i disse fagmiljøene, sier Anders Sandmæl, daglig leder i Dokumentert AS.

- Vi opplever en sterk vekst og har derfor satt i gang et lærlingeprogram for å kunne lære opp flere sprinklerkontrollører. Ole Tettenborn er den første lærlingen og har vært i selskapet siden 2019. Han blir FG sertifisert i løpet av våren. Dette viser at det er tidkrevende å tilegne seg den nødvendige kunnskap og erfaring for å kunne utføre sprinklerkontroller. Denne erfaringen og riktige arbeidsmetodikken får Ole ved å gjennomføre et utall av kontroller sammen med sine erfarne kollegaer i tråd med bedriftens rutiner og styringssystem, sier Sandmæl avslutningsvis i pressemeldingen.

Dokumentert AS er både FG og ISO 9001 sertifisert, som det eneste firmaet i Norge.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår