Covent utvider på Bjerkreim

 
Covent utvider på BjerkreimBildet: Covent har foretatt sin største enkelinvestering i fabrikken på Bjerkreim
Etter flere år med jevn vekst, har Covent nå investert 25 mill i nye utvidelser ved fabrikken i Bjerkreim.

- Covent har foretatt sin største enkelinvestering i fabrikken nå i 2018, for å øke produksjonskapasiteten. Våre eldre robotknekker har blitt demontert og «pensjonert», sammen med første generasjon av automatiske stansemaskiner og laser skjærere. Arealer ble frigjort, og ny logistikklinje kunne bygges opp, sier daglig leder i Covent, Ivar Hovland, i en pressemelding.

Han forteller at det våren 2018 ble satt i gang et nybygg på nye 1000 m², med plass til et nytt knekkesenter fra Prima Power. Maskinlinjen på 45 meter, trenger hele den nye hallen.
- Med denne maskinen på plass, vil kapasiteten i delproduksjon fordobles, logistikken forenkles, og gjennomløpstiden reduseres.  Våre kunder vil merke dette med fortsatt korte leveringstider fra fabrikken, større presisjon i vår fleksible tilpasninger, og fortsatt kvalitet i hele produktet, mener Hovland.

- Fabrikken på Bjerkreim dekker nå et areal på over 10.000 m², med en samlet lengde på 220 meter, som gjør oss fleksible og tilpasningsdyktige i markedet.
Som resultat av denne automatiserte produksjonen er vi stolte av å kunne tilby markedet en rekke nyheter til et hvert formål. Eksempler er svømmehallsaggregater, varmepumpeaggregater, flatpakket- og stedbygget aggregater, BackNet BBC-nivå på regulatorer, fancoiler, og mye mer, sier Hovland avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår