Covid19 stoppet dusjtoalett på Aker Brygge

 
Covid19 stoppet dusjtoalett på Aker BryggeBildet: Alle dusjtoalettene fra Geberit kan ses i det nye showroomet på Lørenskog.
Denne uken skulle sommerstemte nordmenn og turister få prøve ut Geberits AquaClean dusjtoaletter på Aker Brygge, men på grunn av Covid19 må det oppgraderte offentlige toalettbesøket vente.

Geberit benytter nå anledningen til å heller invitere nysgjerrige til å teste dusjtoalettet i deres nye showroom på Lørenskog.

- Dusjtoalettet har i mange år vært normalen i flere asiatiske land, og interessen er stigende også i Norge. Mange ønsker imidlertid å prøve ut dusjfunksjonen før de kjøper et slikt toalett. Derfor ønsket Geberit denne sommeren å gjøre dusjtoalettet tilgjengelig for folk flest. De siste to ukene av juni ville vi bruke Aker Brygge som showroom for våre AquaClean dusjtoaletter. Det er ofte mangel på gode toaletter i det offentlige rom og det hadde vi lyst til å gjøre noe med. Når man først har opplevd velværet en frisk og ren dusj gir, så ser man også fordelene ved et dusjtoalett på en helt ny måte, sier Katharina Sølvberg, Head of Marketing i Geberit Norge, i en pressemelding.

På grunn av situasjonen med Covid19, ble det likevel ikke noe av planene.

– Kampanjen var avtalt og klar til å rulles ut, men på bakgrunn av dagens situasjon, valgte vi å ikke gjennomføre prosjektet som planlagt. Det er synd at forbrukerne likevel ikke får mulighet til å teste ut dusjtoalettet på Aker Brygge i sommer, men vi setter sikkerhet først og håper å kunne gjennomføre aktivitetene på et senere tidspunkt, forklarer Sølvberg.

- Alle som er nysgjerrige på hvordan det er å bruke et dusjtoalett, kan imidlertid glede seg over åpningen av Geberits nye showroom på Lørenskog. Vårt nye showroom er til for at rørleggere, innkjøpere og andre skal kunne få ta og føle på våre produkter – det gir en helt annen opplevelse enn å se på bilder på en nettside. I tillegg ønsker vi forbrukere hjertelig velkommen til oss for å teste ut våre dusjtoaletter, finne inspirasjon til nytt baderom eller få mer informasjon om produktene vi tilbyr, sier Sølvberg.

Geberits nye showroom åpner denne uka, og i tillegg til å vise frem ulike dusjtoaletter vil man også kunne bli kjent med selskapets baderomsmøbler, dusjløsninger og toalettløsninger for vegghengte og gulvstående toaletter.

Geberits nye showroom er åpent alle hverdager mellom 08:00 – 16:00.

(Adresse: Luhrtoppen 2, 1470 Lørenskog)

AVLYSER: Markedssjef Katharina Sølvberg og administrerende direktør Tor Martin Garsjø fra Geberit Norge måtte avlyse dusjtoaletter på Aker Brygge.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår