COWI søker rådgiver for markedskommunikasjon

 
COWI søker rådgiver for markedskommunikasjon
COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap innen rådgivning og prosjektering av komplekse funksjonsbygg, effektive transportløsninger, blågrønne løsninger og bærekraftig byutvikling. COWI søker alltid etter smartere løsninger på samfunnets utfordringer, og til å kommunisere disse løsningene søker vår kommunikasjonsavdeling nå en ny rådgiver innen markedskommunikasjon. Din jobb vil bli å styrke vår posisjon i Norge ytterligere.

Søknadsfrist: 25 August 2021 - Sted: Oslo - Business support

Som rådgiver for markedskommunikasjon vil du bli en lagspiller på et kommunikasjonsteam der alle har sine faglige tyngdepunkt, men som skaper mye sammen og som alltid jobber for et godt resultat.

I rollen vil du ha et særlig ansvar for å planlegge og gjennomføre kommunikasjonsaktiviteter knyttet til:

  • Å drive kreativ konseptutvikling med uttak i ulike kanaler, og innhenter nødvendig innsikt og ressurser for å utføre initiativene
  • Å utvikle og drive markedskampanjer for å bygge merkevaren COWI, rettet mot utvalgte grupper i samfunnet, bransjen og mulige medarbeidere.
  • Styrke posisjonen vår som en attraktiv arbeidsgiver både blant erfarne kandidater og studenter. Du skal sørge for at vårt «employer brand» blir kommunisert effektivt og engasjerende, både eksternt og internt.
  • Ansvarlig for mediestrategien i form av betalte kommunikasjonsflater og våre mediepartnerskap, herunder utvikling av annonsemateriell i samarbeid med vårt grafiske designsenter. Du skal videreutvikle og evaluere mediepartnerskap løpende.

Kreativ lagspiller med stort handlingsrom
Vi søker deg som har utdannelse innenfor markedsføring eller kommunikasjon, har jobbet 3-5 års med tilsvarende oppgaver, gjerne fra byrå. Du er en sterk lagspiller med stor gjennomføringskraft og prosjektlederegenskaper, som jobber kreativt og evner å gjøre idéer om til innhold. Du har gode kommunikasjonsegenskaper og vet å tilpasse disse til ulike formater, kanaler og interessenter. Du jobber innsiktsdrevet og er opptatt av data og analyse for å hele tiden kunne utvikle og forbedre vårt kommunikasjonsarbeid.

Bli med å forme morgendagen
Som medarbeider hos COWI vil du få en unik mulighet til å være med å forme morgendagens samfunn, der grønn omstilling er kjernen i at vi gjør.  Du blir en del av et ambisiøst og kompetent kommunikasjonsmiljø, der kommunikasjonsfaget er er et strategisk viktig redskap og prioritet for ledelsen. I rollen vil du, sammen med kommunikasjonsavdelingen, ha stor handlefrihet til å utforme innhold og aktiviteter innenfor den strategiske rammen til selskapet.

Vi tar ditt personvern på alvor. Vi ber deg derfor om å sende søknad og CV via lenken i annonsen som fører deg inn i Teft sitt rekrutteringssystem. Da kan vi behandle din søknad og dine opplysninger på en trygg og sikker måte.

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår