Currentum satser videre i Norge

 
Currentum satser videre i NorgeBildet: Joakim Johannesen, daglig leder Veas Rør AS (t.v.) og Anders Ettre, norgessjef i Currentum
Veas Rør AS slutter seg til den nordiske installasjonsgruppen Currentum AS, som består av over 60 selskaper i Norge, Sverige og Finland.

– Vi er glade for å ønske Veas Rør AS og 75 nye medarbeidere velkommen til Currentum. Det er et selskap som passer oss veldig bra. Spesielt imponerende er deres gode vekst siden oppstarten, og gode og brede kundeportefølje, sier Anders Ettre, Norgesjef for Currentum.

- Matcher vår profil

VVS-selskapet Veas Rør AS ble grunnlagt i 2013 og tilbyr tjenester innen segmentene service, boliger og prosjekt. Selskapet omsetter for 175 millioner norske kroner og sysselsetter cirka 75 ansatte med Oslo og Vest-Buskerud som nedslagsfelt. Veas Rør AS blir en del av Currentum som består av 60 ledende installasjonsselskaper i Sverige, Norge og Finland og har til sammen over 2 000 medarbeidere samt omsetter for cirka 6 milliarder kroner.

– Vi valgte Currentum fordi det er en aktør som matcher vår profil. Vi har hatt en god vekst de siste årene, og med en sterk partner som Currentum i ryggen blir det mulig å bygge videre på denne utviklingen, sier Joakim Johannesen, daglig leder for Veas Rør AS.

Inn i det norske markedet i fjor

Currentum tok steget inn på det norske markedet i august 2023 og styrker gjennom oppkjøpet av Veas Rør AS sin posisjon, ikke minst innen det geografiske området. I porteføljen finnes fra før de norske selskapene Askim & Mysen Rør AS og Randem & Hübert AS. Som søsterselskapene vil Veas Rør AS bli drevet videre i egen regi og beholde sin lokale forankring, samtidig som de drar nytte av å inngå i en større gruppering.

– For oss er det spesielt viktig å fortsette å drive Veas Rør AS på en selvstendig måte, noe vi nå har mulighet til. For våre kunder og ansatte vil ikke eierskifte ha noen praktisk betydning utover at vi nå står enda sterkere og tryggere enn vi gjorde før. Vi ser frem til å lære av de andre søsterselskapene innen Currentum og effektene fra gode samarbeid, sier Joakim Johannesen, daglig leder for Veas Rør AS.

Om Currentum:

Currentum er en markedsledende installasjonskonsern innen VS, sprinkler, ventilasjon, energi og automatisering, el og sikkerhet. I gruppen inngår over 60 selskaper i Sverige, Norge og Finland. Gruppen sameies av entreprenørene i selskapene og Axcel. Til sammen utgjør Currentum cirka 2 000 medarbeidere og har en omsetning på cirka 6 milliarder svenske kroner. Les mer på currentum.se.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår