Daglig leder Lier kommunalteknikk KF

 
Daglig leder Lier kommunalteknikk KF
Lier kommune ligger sentralt plassert på Østlandet mellom Asker og Drammen og har ca 26 000 innbyggere. En vesentlig del av kommunens areal benyttes i dag til landbruksformål, men kommunen har også et allsidig næringsliv.
Lier kommune har besluttet å organisere de kommunaltekniske tjenestene i et kommunalt foretak. Dette blir etablert som en virksomhetsoverdragelse fra dagens Viva IKS som blir avviklet. Det nye foretaket skal levere vei-, vann- og avløpstjenester til innbyggere og næringsliv i Lier kommune.

Lier kommunalteknikk KF skal etableres og ny daglig leder vil få i oppgave å forme og utvikle virksomheten basert på kommunens behov og målsettinger.  Foretaket skal sikre innbyggere og næringsliv gode leveranser og fremtidsrettet infrastruktur innenfor de kommunaltekniske tjenestene.  Daglig leder skal forberede for etablering og bidra i overføringsprosessen av organisasjonen. Sentrale oppgaver vil bli å sørge for riktig dimensjonering av foretaket samt sikre videreføringen av et solid fagmiljø.

Vi søker en daglig leder som evner å se utviklingsmuligheter og løse driftsutfordringer innenfor det kommunaltekniske området. Stillingen gir mulighet for å bygge og videreutvikle et kompetent driftsmiljø. Daglig leder rapporterer til foretakets styre og samspiller med kommunens øvrige virksomheter samt eksterne samarbeidspartnere.

Vi søker en gjennomføringssterk og motiverende leder som trives med både strategiske og operative utfordringer. Kompetanse innen digitalisering og ett eller flere av virksomhetens fagområder vil være en styrke i stillingen. Vi legger stor vekt på utviste lederegenskaper og evne til å bygge tillit hos politikere, administrasjon, innbyggere og medarbeidere.

Du bør ha utdanning på høyskole-/universitetsnivå og relevant ledererfaring fra teknisk driftsmiljø. Erfaring fra prosjektbasert virksomhet kombinert med god økonomiforståelse og solid driftskompetanse vil vektlegges. Kjennskap til kommunesektoren og forståelse for politiske beslutningsprosesser er etterspurt.

Søknad og CV merket 66170 sendes til

kontakt@amropdelphi.no

Alle henvendelser behandles konfidensielt frem til søknadsfristens utløp. Deretter vil det utarbeides offentlig søkerliste. Evt. ønske om unntak fra offentlighet må grunngis særskilt i søknaden.

Kontaktperson: Randi Flugstad

Telefon: 905 84 138

Arbeidssted: Lier

Søknadsfrist: 1. oktober 2018

Søk på stillingen her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår