Daikin lanserer nytt testsenter

 
Daikin lanserer nytt testsenterMed det siste innenfor teknologi kan Daikin teste vannkjølte og luftkjølte maskiner i både kjøle- og varmedrift under ekstreme driftsforhold.
Det stilles stadig strengere krav til å dokumentere ytelse og driftssikkerhet på maskiner som leveres. Det er derfor med glede at vi annonserer at Daikin Applied Europe denne høsten åpnet sitt nye testsenter.

Det nye og toppmoderne testsenteret følger et strengt sett med prosedyrer og retningslinjer for å sikre stabil drift under alle driftsforhold. Senteret har blitt verifisert og akkreditert i henhold til EN 14511:2013, ISO 9614:2009 og andre vel ansette Europeiske og Amerikanske bransjestandarder. I tillegg er klimakammeret godkjent av Air Conditioning, Heating and Refrigeration Institute (AHRI) for tester på luftkjølte maskiner i henhold til Eurovent.

Mange muligheter for testing
Med det siste innenfor teknologi kan Daikin teste vannkjølte og luftkjølte maskiner i både kjøle- og varmedrift under ekstreme driftsforhold. Luftkjølte maskiner opp til 2000 kW kan testes fra en omgivelsestemperaturer på -15 °C og opp til +52°C. I testsenteret kan man i tillegg også teste blant annet frikjøling, varmegjenvinning, varmepumpedrift og akustisk lydnivå.

Vannkjølte maskiner kan testes i 3 ulike testbenker tilpasset henholdsvis opp til 2 000 kW, 4000 kW og 11 000 kW. For utstyr til marine og offshore kan tester utføres ved et stort antall ulike spenninger og frekvenser.

I tillegg kan tester utføres med glykolbaserte isvannstemperaturer helt ned til -8°C.

Egen lounge for kunder
I selve testsenteret er det bygget en stor lounge hvor kunder og konsulenter kan overvåke testen direkte via et stort vindu, samtidig som driftsdata vises på store skjermer.

Det nye testsenteret åpnet for kunder i begynnelsen av oktober.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår