Dansk design møter norsk tradisjon

 
Dansk design møter norsk tradisjon
Du trenger ikke lenger å velge mellom dansk design og norsk byggetradisjon. Etter flere år med smøremembran, lanserer nå det danske designbrand Unidrain deres verdensberømte linjeavløp med en klemring til det norske marked. Dette som et supplement til smøremembranen. Lanseringen skjer på årets Bygg Reis Deg.

I 2003 lanserte Unidrain en helt ny måte å lede vannet ut av dusjen: det originale linjeavløpet montert inn mot veggen så dagens lys. Linjeavløpet banet veien for en helt ny måte å designe baderommet på med store flotte fliser og et stilrent minimalistisk uttrykk. Samtidig var Unidrain en 100 % vanntett løsning som minimerte feil og mangler i husets dyreste rom. Hemmeligheten bak Unidrains sikre design er de patenterte veggflensene.

Da Unidrain ble lansert falt valget på den tekniske løsningen som ble brukt i hele Europa, nemlig smøremembran. Men behovet i Norge var annerledes. Her var mange håndverkere vant til å jobbe med skrudd klemring. Derfor kommer Unidrain nå med et linjeavløp med skrudd klemring som er testet og godkjent til installering med Protan duk og Litex plater.

- Vi har vært på det norske marked i mere enn 10 år og det har i lang tid vært etterspurt en Unidrain-løsning med skrudd klemring, for å kunne bruke det flotte Unidrain-designet i alle sammenhenger. Nå følger vi opp de lokale ønskene og lanserer det nye designet med klemring på Bygg Reis Deg 2017, sier markedssjef Ståle Johannesen.

UNIDRAIN SAMPAKK MED KLEMRING

Klemringarmaturene er tilgjengelig i fire lengdevarianter og er inkludert utløpshus. Disse kommer som to versjoner sampakk, med vannrett eller loddrett utløp, og begge er med vannlås

Innhold og teknisk informasjon

  • Lengde modell: 700, 800, 900 og 1000
  • Utløpshus: vannrett eller loddrett, Ø75
  • Kommer med clips teknologi som sikrer monteringen av utløpshuset
  • Kan plassere direkte mot veggen og frittliggende i gulvet
  • Armatur og klemring er selvfølgelig laget av rustfritt stål
  • Installasjonen er tilpasset mansjetter, banemembran/duk som toppmembran. For eksempel Litex/protanduk
  • Unik monteringssystem som gjør veggmonteringen enkel, selv om det bare er montert reisverk i badet
  • Monteringsbraketter som passer til flere våtromsplate tykkelser (Både 13 og 20 mm)
  • Monteres med skrudrill
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle