Dansk konsernsjef i Norva24

 
Dansk konsernsjef i Norva24Den nye konsernsjefen i Norva24 Holding AS, Henrik Damgaard (40) mener det blir spennende å stå i spissen for videre utvikling av Norva24 som Nordisk markedsleder.
Henrik Damgaard (40) er tilsatt som ny konsernsjef for Norva24 Holding AS. Henrik starter i jobben allerede 1.mars og vil som utgangspunkt for sitt arbeid ha kontor i Oslo.

Norva24, det norske storkonsernet innen vann og avløp, har det siste året tatt grep om det skandinaviske markedet, og etablert seg både i Danmark og Sverige.

I videreutviklingen av selskapet er den nordiske konsernstaben nå styrket, med ansettelse av Henrik Damgaard som CEO. Henrik er dansk og bor i dag i Kolding i Danmark sammen med sin kone Christina og deres to barn Sofie (3) og Jacob (8).

Bred internasjonal erfaring
Henrik Damgaard har en betydelig internasjonal leder erfaring fra ISS, Nestlé og media-bransjen. Han er utdannet siviløkonom fra Syddansk Universitet i tillegg til lederutdannelse ved IMD i Sveits. Henrik kommer fra stillingen som COO hos ISS Facility Service i Danmark. Her hadde han totalansvar for tre divisjoner med en omsetning på omlag 1,7 milliarder norske kroner og mer enn 3.000 ansatte.

Henrik har god erfaring og kompetanse i forhold til å lede geografisk spredte og desentrale organisasjoner, gjennomføre integrasjoner ved fusjoner/oppkjøp, samt å bygge sterke internasjonale og kundefokuserte organisasjoner.

Skal videreutvikle Norva24
- Jeg er svært glad for at Henrik har takket ja til å lede arbeidet med å videreutvikle Norva24 til å bli Nordens ledene innen vår bransje. Vi har allerede mange dyktige medarbeidere som hver dag leverer en rekke tjenester til mange fornøyde kunder. Nå får vi i tillegg med oss en dyktig konsernsjef med rett erfaring og kompetanse. Konkurransen er tøff og vi må stadig utvikle oss videre, dette arbeidet er jeg trygg på at Henrik vil kunne lede på en svært god måte, sier styreleder Vidar Meum.

- Jeg gleder meg til å komme i gang og sammen med konsernets mange dyktige medarbeidere og å fortsette Norva24 sin spennende reise. Norva24 ble etablert for bare tre år siden,og har på kort tid tatt en rekke ambisiøse utviklingsskritt. Det beviser at Norva24 har en engasjert organisasjon. For meg blir det en spennende oppgave å stå i spissen for den videre utviklingen av Norva24 som Nordisk markedsleder, sier Henrik Damgaard.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår