Danske designkraner i nye farger

 
Danske designkraner i nye fargerSilhouet i messing gir baderommet et luksuriøst uttrykk. Takdusjen har praktiske funsjoner som anti-twist slange, hånddusj med tre innstillinger og dusjstang som er justerbar i høyden.
Damixa utvider nå designserien Silhouet, som ble lansert i vår, med tre nye overflater.

- Fargene børstet stål og messing er laget med PVD-overflate, mens den sorte er en praktisk og svært holdbar matt lakk. Silhouet er en slank og innbydende serie med kraner og dusj, designet av den prisvinnende danske designduoen Halskov & Dalsgaard Design. Serien omfatter kraner til kjøkken og servant, samt en komplett takdusj. Mange vil gjerne ha mulighet til å velge mellom flere farger når de innreder bolig med flotte designarmaturer. Det får de nå med Silhouet i sort matt, børstet stål og messing, sier Arne Korsbakken, daglig leder i Korsbakken Trading i en pressemelding.

Korsbakken Trading er Damixas norske samarbeidspartner. Han legger også til at det har vært en omfattende jobb bak utviklingen av overflatene:

- Damixa er kjent for dansk design, vannbesparende funksjoner og produkter av uovertruffen kvalitet. Derfor er de tre nye flatene ikke bare utviklet for å se imponerende ut, men også med sterkt fokus på brukervennlighet, kvalitet og holdbarhet, forklarer Arne Korsbakken.

For de nye overflatene - stål og messing - har Damixa benyttet seg av en spesiell PVD-overflate-teknologi. Det gir et veldig slitesterkt metallbelegg, som er smussavvisende, motstandsdyktig mot riper og ikke falmer i fargen. Den sorte matte overflaten er laget for å være spesielt motstandsdyktig mot smuss og fingeravtrykk og holder fargen i mange år.

- Hele Silhouet-serien byr på flere smarte og unike Damixa-funksjoner, som øker komforten og sparer på vann og energi: Kaldstart, Skoldesperre, Rub Clean, og har energisparende luftblandere i både kjøkkenkran (8 liter / min.) og servantkran (6 liter / min.), heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

Om de prisvinnende designere:

Bak Halskov & Dalsgaard Design står for Christina Halskov og Hanne Dalsgaard, som siden 1990 har designet en rekke produkter for blant annet Stelton, Holmegaard, IKEA og Sticks'n'Sushi. Duoen har - som Damixa - vunnet flere priser for produktdesign.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår