Danske TI verifiserer HYSS unike ytelser

 
Danske TI verifiserer HYSS unike ytelser
I en nylig gjennomført kontrollmåling av COP-beregningene i HYSS (Hybrid Solar System) verifiserer Teknologisk Institutt i Danmark  Free Energys egne målinger og beregninger.

Ved å benytte solvarme til varme- og varmtvannsberedning, og fremfor alt til varmepumpeeffektivisering (høyere innkommende brinetemperatur til kompressoren) gjennom store deler av året, oppnår HYSS en årsvarmefaktor for varme og varmtvann på 5-7. Dette er omtrent dobbelt så høyt som konvensjonell  teknologi for bergvarmepumper påvist i de siste feltmålingene i Norge (Enova 2015).

HYSS systemets unike hybrid-varmepumpe viser bedre resultater enn det som Free Energys egen web-applikasjon rapporterer, og som nå også bekreftes på et akkreditert testanlegg hos Teknologisk  Institutt i Danmark. Målingene har vært utført i hele driftsområdet for å gi en så korrekt bedømmelse som mulig. I samtlige måleintervaller er den faktiske COP’en høyere enn det som HYSS-systemet selv beregner og presenterer sier de i en pressemelding.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår