Den komplette silikonen

 
Den komplette silikonen
XealPro fra Relekta er en ny generasjon miljøvennlig og universal fugemasse som dekker de aller fleste behov der silikon brukes.

- Med XealPro så dekker vi nå markedets ønsker om tilføye en ren silikonfugemasse til høykvalitetsserien Tec7, forteller produktsjef Lars Petter Bjaaland. Det var viktig at produktet skulle være universalt, samt enkelt å bruke og gi en pen og glatt overflatefinish. XealPro kan brukes både innen- og utendørs og er fullsertifisert for bruk både i våtrom, på fasader og glass, samt arealer med gangtrafikk. Den kommer i 310 ml patroner, og det eneste brukerne trenger å velge er fargen; antrasitt, hvit, lys grå eller transparent.

- XealPro har de høyeste miljø- og brukssertifiseringene en silikonfugemasse kan ha; den er næringsmiddelgodkjent, inneholder ingen flyktige organiske forbindelser (VOC), skadelige løsemidler eller metyletylketon (MEKO), og den tilfredsstiller de strenge emisjonskravene til BREEAM-NOR. Den har høyeste klassifisering for motstand mot sopp, god kjemisk motstand, er 100 % luft- og vanntett og tåler temperaturer ned til -15 °C i opptil 14 dager under oppbevaring og fra -60 °C til +180 °C i herdet tilstand. I tillegg har den god heft og sterk limeevne til de fleste materialer, er UV-bestandig og fargefast, samt er svært godt egnet for mange forskjellige applikasjoner da den er veldig fleksibel, med 25 % elastisitet etter herding.

XealPro markedsføres i Norge av Relekta AS, avdeling Retail, og selges i jernvare-, flis-, vvs-, byggevare-, el- og fargeforhandlere over hele landet. Se www.tec7.no for mer informasjon.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår