Det viktigste er nærhet til kundene.

 
Det viktigste er nærhet til kundene.
Norsk Wavin AS er markedsleder på beskyttelse av El og Tele kabel. Og har opp gjennom årene opparbeidet en sterk posisjon både blant sluttkunder og grossister. En posisjon som kommer av mange års med sterk fokus på nærhet til sluttkunden, god forståelse for deres arbeidssituasjon og forretning og et bra samspill med grossistene.

Pr 14/8 tar Norsk Wavin AS et nytt steg og styrker salgsteamet med en ny distriktsleder. Jørgen Andersen, tidligere ansatt bl.a i Uponor, og med lang erfaring av salgsarbeid mot både entreprenører og grossister blir den nyeste medlemmet av El og Tele salgsteamet.

Jørgen vil være et velkomment tilskudd i salgsteamet. Med han på laget kan vi fortsette å bygge videre på de samme gode relasjonene med enda flere kunder sier Salgssjef Inge Fosberg. Og vi vil komme enda tettere på kundene i hans distrikt Øst og Midt-Norge. Det viktigste for oss er nærheten til kunden, og fra nå av er det ikke bare Heiko og Inge som er på veien. Nå er vi Jørgen og!

Vi skal være sluttkundens nærmeste hånd.
Jeg gleder meg stort til å ta fatt i min nye jobb, Wavin kjente jeg godt fra før. Og godfølelsen kom umiddelbart når jeg møtte Inge og Heiko, sammen blir vi et kjempeteam.

Jørgen og Heiko blir å treffe på BKK fagmesse på Brann Stadion den 25/8..

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår