Digitaliser dusjen med en enkel oppgradering

 
Digitaliser dusjen med en enkel oppgraderingBildet: Sanitærleverandøren Grohe lanserer nå den nye og innovative GROHE SmartConnect kontrollenheten
Sanitærleverandøren Grohe lanserer ny og innovativ Grohe SmartConnect kontrollenhet.

- Dette er en trådløs fjernkontroll, som kobles til Grohe Rainshower 310 hodedusjen via Bluetooth, og lar forbrukerne enkelt velge mellom ulike spraymønstre for maksimal komfort og dusjglede. Med denne hodedusjen kan man enkelt oppgradere eksisterende dusjsystem og samtidig få flere sprayalternativer enn tidligere. skriver Grohe i en pressemelding.

I juni 2020 vant Grohe Rainshower 310 SmartConnect den tyske innovasjonsprisen, GIA (German Innovation Award). Begrunnelsen var at dette er en innovasjon som fremmer VVS-bransjen, gjennom originalitet og effektivitet. Denne prisen hedrer spesielt produkter og løsninger som gjennom alle industrisektorer skiller seg fra tidligere løsninger, når det kommer til brukervennlighet og det å skape merverdi for kunden.

- Grohe Rainshower 310 SmartConnect er skapt for å gi brukeren full kontroll: Hodedusjen kobles via Bluetooth til en batteridrevet, rund fjernkontroll som enkelt lar deg velge mellom den behagelige Grohe PureRain og oppkvikkende ActiveRain sprayen, eller en kombinasjon av disse. Den trådløse fjernkontrollen kan plasseres på et lett tilgjengelig sted og er intuitiv å bruke takket være symbolene på fjernkontrollen.

- Hodedusjen er tilgjengelig i et rundt eller firkantet design og har en behagelig diameter på 310 mm, slik at hele kroppen dekkes av vann. Hodedusjen kan raskt og enkelt monteres på en eksisterende dusjarm, heter det avslutningsvis i pressemeldingen fra Grohe.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår