Disiplinleder Elektro

 
Disiplinleder Elektro
Vil du jobbe på Norges mest komplekse prestisjeprosjekter? De neste årene jobber vi sammen med bransjens mest ambisiøse byggherrer, arkitekter, entreprenører og rådgivere på prosjekter som Regjeringskvartalet, Politiets nasjonale beredskapssenter, Evenes flystasjon, Fornebubanen og fremtidens sykehus landet rundt. Derfor trenger vi deg til våre seksjoner i Stavanger eller Bergen.

Søknadsfrist: 28 August 2021 - Sted: Stavanger - Buildings

VELKOMMEN TIL "Divisjon Bygninger" i Stavanger og Bergen
I avdeling Bygninger SørVest vil du bli en del av vår største divisjon med rundt 600 medarbeidere over hele landet, hvor ca. 100 har base mellom Bergen og Kristiansand. Vi har et av landets ledende fagmiljø innen Elektro-tekniske løsninger, og vi samarbeider tett med øvrige fagmiljøer i COWI for å levere morgendagens løsninger på blant annet sykehus, flyplasser og smarte, miljøvennlige bygg.

BLI EN DEL AV ET AV LANDETS LEDENDE FAGMILJØER
COWI har et av Norges største fagmiljø innen Elektrotekniske løsninger. Vår Elektro-seksjon i Bergen består i dag av 15 medarbeidere, og i Teknisk seksjon i Stavanger er vi 7 medarbeidere innen Elektro. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø, noe som gjenspeiler seg i medarbeiderundersøkelsene. 
COWI har i lang tid satset på BIM og det har resultert i «verdens beste digitale byggeprosjekt»: https://www.cowi.no/om-cowi/nyheter-og-presse/aec-awards-stavanger-universitetssykehus-vant- Vi mener smarte og grønne bygg spiller en viktig rolle i fremtidens bærekraftige byer.
For denne stillingen vil du bli en del av vårt globale team av eksperter. Som Disiplinleder Elektro får du ansvar for komplekse prosjekteringsoppgaver innen Elektrotekniske anlegg. Din rolle er viktig for å lede og utvikle medarbeidere innen ditt fag, samt sikre god tverrfaglig samhandling i prosjektene. Du får mulighet til å delta i markedsarbeid og lede tilbudsprosesser, samt fungere som assisterende prosjektleder/oppdragsleder.

DIN KOMPETANSE. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN
Din kompetanse er nøkkelen til vår suksess. Vi samarbeider i tverrfaglige team og innen ulike forretningsområder. Vi deler av vår kunnskap med kunder og kolleger, og skaper gode relasjoner og verdifulle løsninger for våre kunder. Hos oss vil du bidra med din ekspertise, samt lære av våre mest erfarne kolleger. 
For å lykkes i denne rollen er det viktig at du er en lagspiller. Vi er ute etter deg som er pålitelig, nysgjerrig på ny kunnskap og deler den med resten av teamet. Du er proaktiv og har god kommunikasjonsevne. Du er strukturert, har god forretningsforståelse, og søker å forstå kunden og sluttbrukerens behov.
I tillegg er det ønskelig med:

  • Master eller bachelor
  • Minimum 7 års relevant erfaring
  • Elektro-prosjektering
  • BIM- verktøy, navigering ser vi på som et krav. Modellering er en fordel, men ikke et krav.
  • Har du erfaring med disiplinledelse, evt. prosjektledelse, vil dette vektlagt som et pluss.
  • Ønskelig med erfaring fra salg- og markedsarbeid og tilbudsledelse.
  • Erfaring fra rådgivende selskap er en stor fordel. Kommer du fra en entreprenør eller byggherre, kan du også absolutt være rett person for oss. 
  • Interesse innenfor IT, digitalisering og programmering vil være en fordel

HAR DU SPØRSMÅL?
Da er du velkommen til å kontakte Steinar Vike (Seksjonsleder) på telefon 
+47 402 35 423 eller e-mail stvk@cowi.com. 

SLIK SØKER DU 
Klikk på linken under og send oss en utfyllende CV. Vi ser gjerne at du sender oss dette så snart som mulig, ettersom rekrutteringsprosessen allerede har startet. Siste frist XXX


VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, transseksuell identitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.

OM COWI
Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår