Distriktsansvarlig B2B Rogaland og Agder

 
Distriktsansvarlig B2B Rogaland og Agder
Geberit Group, som har virksomhet over hele verden, er europeisk markedsleder innen sanitær-produkter. Som en integrert gruppe har Geberit en svært sterk tilstedeværelse i de fleste europeiske land, og kan derfor gi unik merverdi innen sanitærteknologi og baderoms-løsninger. Konsernet har hovedkontor i Rapperswil-Jona i Sveits. Geberit har mer enn 12 000 medarbeidere i over 40 land, 35 produksjonsenheter og en nettoomsetning på 2,6 milliarder sveitsiske franc.

Geberit Norge AS har sitt hovedkontor på Lørenskog. I Norge distribuerer og selger selskapet varemerkene Ifø, Porsgrund og Geberit. Les mer om selskapet vårt på www.geberit.no. Da vår nåværende distriktstansvarlige skal gå over i pensjonistenes rekker, så søker vi etter hans etterfølger.

Din hovedoppgave er å øke salget og lønnsomheten av Geberits produkter i markedsområdet. Dette omfatter langsiktig relasjonsbygging mot bransjen gjennom aktivt salgsarbeid overfor VVS-grossister, rørentreprenører og deres byggeprosjekter. Du skal markedsføre vårt leveringsprogram og videreutvikle kundens kompetanse på våre produkter.

Som distriktssansvarlig vil du få ansvaret for planlegging, koordinering og gjennomføring av besøk, avholdelse av infomøter (bla. ifm. nye produkter), teknisk opplæring og messer i samarbeid med kunder, kontaktpersoner og samarbeids-partnere. Andre arbeidsoppgaver kan også bli gitt. Du vil samarbeide tett med distriktsansvarlig B2C i samme distrikt og rapporterer til salgssjef B2B. Stillingen medfører anslagsvis 30-40 reisedøgn per år.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper
Vi søker etter deg som har erfaring med oppsøkende salgsarbeid, gjerne fra VVS-bransjen eller andre tilstøtende bransjer. Det er positivt om du har VVS -teknisk kompetanse, men det er intet krav.
Du er kreativ og initiativrik, tar ansvar og brenner for å skape gode løsninger for kundene. Du er videre:

  • Effektiv, resultat- og løsningsorientert på en strukturert måte
  • Positiv, stabil og pålitelig med en god vurderingsevne
  • God på kommunikasjon, samarbeider godt med alle og evner å bygge og utvikle relasjoner/nettverk
  • Fortrolig med bruk av PC som arbeids- og presentasjonsverktøy.

Vi kan tilby deg
Selvstendige, utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et veldrevet selskap hvor du inngår i et team av engasjerte og kvalifiserte kollegaer. En oversiktlig organisasjon med gode beslutningsprosesser. Bred kontaktflate med gode påvirknings- og utviklingsmuligheter. Et godt, inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø i et selskap i vekst og utvikling. Konkurransedyktige betingelser.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på 917 06 467 eller salgssjef B2B Andreas Ingrud på 908 26 289. Alle henvendelser behandles konfidensielt også evt. ovenfor oppdragsgiver. Send din søknad og CV merket “Distriktsansvarlig B2B“ til post@setsaasconsult.no

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår