Distriktsansvarlig Vestlandet

 
Distriktsansvarlig Vestlandet
Vestnor Teknikk søker resultatbevisst relasjonsbygger!

Relasjonsbygger - Resultatbevisst – Strukturert

Din hovedoppgave er å øke salget og lønnsomheten av Vestnor Teknikks produkter primært i Rogaland og Hordaland, sekundært i Sogn og Fjordane.

Ditt viktigste ansvarsområde omfatter langsiktig relasjonsbygging gjennom aktivt salgsarbeid overfor det beskrivende ledd, byggherrer/sluttkunder, grossister, rørentreprenører og entreprenører.

Du vil være en rådgiver for våre kunder og gi kvalifisert veiledning spesielt på teknisk nivå. Du vil få ansvaret for planlegging, koordinering og gjennomføring av besøk, avholdelse av kurs/infomøter (bla. ifm. nye produkter), teknisk opplæring og service samt messer i samarbeid med kunder, kontaktpersoner og samarbeidspartnere. Andre arbeidsoppgaver kan også bli gitt.

Du må trives med reising siden de fleste ukedager vil bestå av kundebesøk. Hjemmekontor som utgangspunkt for ditt arbeide. Du vil også arbeide noe på kontoret i Egersund. Det kan derfor være en fordel om du bor i området mellom Randaberg og Egersund. Du rapporterer til daglig leder.

Dine kvalifikasjoner og egenskaper
Vi søker etter deg som har erfaring med oppsøkende salgsarbeid, gjerne fra VVS-bransjen eller andre tilstøtende bransjer. Det er positivt om du har VVS-teknisk kompetanse, gjerne som rørlegger, men det er intet krav. Et krav vi stiller er at du har god teknisk forståelse, anlegg/innsikt og evnen til å utføre teknisk service og opplæring. Videre er du kreativ og initiativrik, tar ansvar og brenner for å skape gode løsninger for kundene. Du er videre:

- Effektiv, resultat- og løsningsorientert på en strukturert måte
- Positiv, stabil og pålitelig med en god vurderingsevne
- God på kommunikasjon, samarbeider godt med alle og evner å bygge og utvikle relasjoner/nettverk
- Fortrolig med bruk av PC som arbeids- og presentasjonsverktøy.

Vi kan tilby deg
Selvstendige, utfordrende og varierte arbeidsoppgaver i et selskap med klare nasjonale ambisjoner fremover. Du vil arbeide tett sammen med engasjerte, unge og humørfylte kollegaer i et selskap med korte beslutningsprosesser og et godt arbeidsmiljø. Du vil få en bred kontaktflate med meget gode påvirkningsmuligheter. Konkurransedyktige betingelser.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på 91706467 eller daglig leder Lars Tollak Mong på 93016402. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Vi imøteser din CV og søknad. Søknadsfrist: Snarest.

Søk på stillingen

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår