Dobbelt heder til Roth

 
Dobbelt heder til RothRoth familien og CEO, Matthias Donges mottar årets Großer Preis des Mittelstandes.
Det tyskeide familieselskapet Roth Industries er hedret med to priser av Oskar Patzelt Foundation.

I september mottok firma prisen Großer Preis des Mittelstandes. Stiftelsen overrasket ledelsen med en æresplate 19. oktober 2019. Denne anerkjenner fire virksomheter i Tyskland som har gjort seg særlig bemerket. Prisene ble begge overrakt som en del av en gallakveld i Würzburg.

Ledelsen for Oskar Patzelt Fonden, Dr Helfried Schmidt og Petra Tröger, overrakte Großer Preis des Mittelstandes statue. I talen roste de Roth-virksomhetens samlede prestasjon og undertrekte spesielt Roths støtte til medarbeidere, evne til innovasjon, miljøledelse og sosialt engasjement.

Juryen var imponert over Roth-familiens utvikling fra en håndverksvirksomhet til et verdensomspennende konsern som er ledende innefor gulvvarme og kjølesystemer, energilagringssystemer og kompositteknologier. Av samme grunn ble Roth-familiebedriften også tildelt ”2019 Honour Plaque”.

Sammen med mange inviterte gjester deltok flere hundre entreprenører i prisutdelingen for den 25. ”Großer Preis des Mittelstandes 2019” konkurranse og gallabegivenheten hvor disse prisene ble utdelt. I Tyskland ble totalt 5.399 (2018: 4.913) mellomstore bedrifter, banker og lokalt næringsliv nominert til konkurransen i 2019. Kun 758 av dem kom på ”jurylisten”.

Konkurransens motto er bærekraftig virksomhet.

Roth-familien og Matthias Donges, CEO for Roth Industries, mottok prisen.

- Vi er takknemlig over å vinne de tyske mellomstore bedrifters svar på en Oscar. Denne prisen er en anerkjennelse av alt det vi produserer for bygge- og industriteknologisektoren. Mottoet for årets konkurranse var 'Bæredyktig virksomhet`. Dette understreker vårt engasjement som en mellomstor familievirksomhet basert på våre forretningsideer: Tett samarbeid og dynamisk ansvar. Vi dedikerer begge prisene til våre medarbeidere, som vår suksess avhenger av, sier Matthias Donges i en pressemelding.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår