Duravit ansetter ny konsulent i Vest-Norge

 
Duravit ansetter ny konsulent i Vest-Norge
Birte Næss er 1. Juni startet som konsulent i Vest-Norge for Duravit.

Hun gleder seg til å arbeide med det sterke tyske brand, som bl.a. er kjent for et stort utvalg av Philippe Starck produkter, som har høstet en lang rekke internasjonale priser for sitt banebrytende design. Birte Næss skal være ansvarlig for prosjekt, butikk, rørlegger -og grossist oppfølging, i tillegg til at ha kontakten til arkitekter/interiørarkitekter og konsulenter i hennes område.

“Det er en stor fornøyelse å komme til å arbeide med produkter av så høy kvalitet, og med et omfattende produktspekter som strekker seg så langt”, forteller Birte Næss.
Birte er godt kjent i bransjen fra hennes tidligere jobb, som daglig leder for Sanitech AS, et firma hun har drevet i en lang årrekke. Birte er godt forberedt til å bli med på fortsettelsen til Duravit`s positive utvikling, mens det for henne var meget avgjørende å få lov til å jobbe med designprodukter av internasjonal toppklasse, noe som er Duravit`s kjennetegn, i tillegg til tysk kvalitet og teknologi.

”Vi ser frem til å få Birte på laget vårt, og Birte blir en god tilvekst til oss i et viktig område”, uttaler markedssjef Ebbe Kristensen hos Duravit Norge.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår