Duscholux søker Salgs- og markedssjef!

 
Duscholux søker Salgs- og markedssjef!
Vi søker deg som drives å skape resultater sammen og gjennom andre. Hovedoppgaven vil være å operasjonalisere selskapets strategi for å øke salget og lønnsomheten av Duscholuxs produkter primært i Norge, sekundært i Norden. Dette i tett samarbeid med Administrerende direktør.

Høres dette spennende ut?
Vi ser konkret etter deg som har dokumentert salgsledererfaring, gjerne fra prosjektrelatert virksomhet. Du har gode ferdigheter og erfaring med å bygge, utvikle og forbedre nettverk og relasjoner. Videre er det fordel om du har nordisk/internasjonal erfaring og har kjennskap til den norske/nordiske VVS/BA – bransjene, men det er intet krav.

Som person er du sosial, utadvendt og har talent for salg, markedsføring og kommunikasjon på tvers av bransjer, miljøer og nivåer. Du trives med høyt aktivitetsnivå og er god på å jobbe strukturert. Vi tror du bor i Østlandsområdet og kan tidvis arbeide hjemmefra.

Vi kan tilby deg
En spennende og selvstendig stilling med store muligheter for å påvirke selskapets videre utvikling både i Norge og Norden. Vi har konkurransedyktige betingelser, et godt og uformelt arbeidsmiljø samt en trivelig medlemsmasse i en bransje i vekst og endring.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Consulting på tlf. 917 06 467 eller adm. direktør Terje Knoff, Duscholux Norge AS på tlf. 415 63 392. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Vi imøteser din CV og søknad her.

Søknadsfrist: 27.01.19.

Søk på stillingen

Om bedriften
Duscholux er et internasjonalt selskap som driver med produksjon og salg av dusjvegger, dusjkar, badekar, spa-produkter og baderoms konsepter. I produktene fra Duscholux finner du erfaringer fra en 50-år gammel internasjonal suksess-historie med sveitsiske røtter. Duscholux dusjvegger bærer, med noen få unntak, kvalitetsmerket 'Swiss made'. Ved å være utviklet og produsert ved hovedkvarteret i Thun i Sveits, har våre produkter et spesielt godt rykte. Bak 'Swissness' står verdier som kvalitet, holdbarhet og bærekraft. Dette er et løfte om prestasjon som du kan stole på! Vårt hoved-kontor i Norge ligger i Drammen og du kan lese mer om oss og vårt selskap på www.duscholux.com.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår